perjantai 31. toukokuuta 2019

Ensimmäinen aamupala, osa 3.

Meille kuului hintaan aamupala.


Heräsin ensimmäisenä aamuna ennen Tuppoa ja istahdin hetkeksi parvekkeelle kutomaan maisemasta nauttien. Ne hämähäkkien seitit kyllä häiritsivät siinä kuin näkemäni hämähäkitkin. Kutominen jäi tällä lomalla vähiin...

Aamupala tarjoiltiin klo. 8-10 alakerrassa buffet-tyyliin.

Kun kuvasin aamupalamme ensimmäisenä aamuna, niin se riitti. Ei se juurikaan viikkoon muuttunut. Tarjolla oli jotain myslejä ja jugurttia, mutta niihin emme koskeneet.

Tupon kasaama leipä jonain toisena aamuna. Myöhemmin mies alkoi paistamaan itselleen toasteja leipägrillissä ja minä aloin tyytymään pelkkään kahviin ja mehuun. Harmitti 'hukkaan' heitetty, maksettu ruoka, mutta kun ei maistunut, niin ei maistunut. Tuppo söi myös kakkuja sekä paahtoleipää marmeladilla.

Ainoa, missä oli vaihtelua aamuisin, oli hedelmätarjonta.

Nyt jätänkin tämän tähän, jotta kaikista postauksista ei tulisi niin järkyttävän pitkiä. (Ajattelen teitä..) Kirjoittelen näitä juuri useamman kerralla ja päivitän nämä julkaistavaksi joka aamu seitsemältä.

Ettäs tiedätte. 😁

2 kommenttia:

  1. Aamulla seitsemältä??? Kuka on ylhäällä aamulla seitsemältä??? Vastaus: Vanha herra, joka kutsuu minut aamiaisella joka armias arkiaamu klo 7.21 - 7.23.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!