maanantai 20. toukokuuta 2019

Haisetko sinä?

Jotkut "ei vaan tajuu".


Olet sitten ratikassa, bussissa, metrossa, junassa tai lentokoneessa, niin jotkut eivät ymmärrä "tuoksuvammaisuutta".

Itse käytän hyvinkin rajoitetusti tuoksuttimia, mutta kuvan oikealla puolella oleva Elisabeth Arden'in Red Door on ehdoton lempparini. Olen käyttänyt samaa varmaankin kaksikymmentä vuotta enkä enää itse haista sitä kuin laittaessa. Ymmärrän suihkutella sitä maltilla. Varsinkin nyt, kun se on ihan lopussa.

Amor Amor oli joskus vähän niinkuin vahinkolöytö. Pidän siitäkin. Mutta MIKSI noiden hajusteiden kanssa pitäisi lotrata? Niin, että vieruskaverit köhii tuskissaan? En ymmärrä.

Vaikka vankilassa puhuttiin, että miesten Nivea on lesboille, niin olen itse luottanut ko. tuotteeseen yli kymmenen vuotta. Ja niin edelleen.

Mikä on Sinun lempituoksutteesi?

4 kommenttia:

 1. Ai, onko eri seksuaaliryhmillä omat tuoksunsa? Enpä ole ikinä tullut ajatelleeksi =)

  Minä luotan klassikoihin: Chanel5 ja Shalimar. Nyt on menossa uutuusversio Black Opium. Raskaita ovat, mutta ihania. Harvoin kuitenkin käytän, sillä asiakaspalvelussa ei saa "haista".

  VastaaPoista
 2. Niin... Ymmärrän kyllä että hajuherkät reagoi. Oma lapsenikin on astmaatikko ja hajuherkkä. Mutta minä olen hajufanaatikko, jolle tuoksut on kuin muistoja. Tuoksumuisti on mulle erittäin tärkeä niin työssä kuin vapaallakin. Moni tuoksu tuo mieleen juttuja, joita mikään kuva tai kertomus ei voi tuoda. Saan voimia eri tuoksuista. Esim. mulle "mun tuoksu" eli lempiparfyymini on se, mikä tuo mun päivään voimaa ja tiettyihin tilanteisiin on omat tuoksunsa. Mulla onkin yli 20 eri parfyymiä koska tarviin eri tuoksuja eri tilanteisiin.
  Yritän olla läträämättä, mutta joskus on päiviä että tiedän tarvitsevani voimia. Silloin otan ko. tuoksun mukaan ja tuoksuttelen pitkin päivää suoraan pullosta. En kestäisi ilman tuoksuja.

  Rakkautta ja ihanaa reissun odottelua,

  Tiijja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!