torstai 30. toukokuuta 2019

Hotellilla, osa 2.

Hotellimme oli Pebble Peach.


Minun oli niin tarkoitus ottaa kuva pistorasiasta joka aamu kuvien päivien erottamiseksi, mutta kuinkas kävikään - otin vain ensimmäisenä aamuna. Vaikka yritin siirrellä kuvia järjestyksessä, niin ei se ihan onnistunut. Siksi kuvia saattaa tulla postauksiin vähän hassusti, mutta pyrin laittamaan niitä yhteen samoista aiheista. Ja näitä reissupäivityksiä tulee taas pal-jon...

Tajusin myös, että en ottanut huoneesta peruskuvia vaikka yleensä teen niin. Höh. Kerrottakoon, että huone oli hieman tummasävytteinen perushuone; parisänky, laatikolliset yöpöydät, vaatekaappi ja meikkauspöytä, jonka päällä oli pieni taulu-TV. Meillä ei ollut sängyn päällä moskiittoverkkoa eikä pientä pöytää matkalaukulle, kuten kahdessa viereisessä huoneessa näkyi olevan.

Vessa oli ihan ok mitä nyt pönttö valutti vettä lattialle. Toimi kuitenkin. Suihkukin oli ihan ok. Ovi ei pysynyt kiinni eikä sitä saanut lukkoon, mutta eipä se meitä haitannut.

Huone oli sopivan kokoinen mitä nyt sängyn ja meikkauspöydän välistä ei mahtunut kahta yhtä aikaa.

Huoneen oven lukon kanssa oli aluksi vähän vaikeuksia, mutta opimme käyttämään sitä.

Merinököalalla olevia huoneita oli samalla seinustalla muistaakseni kahdeksan. Meidän oli toiseksi ensimmäinen vasemmalla ja reunimmainen oli tyhjä. Oikealla puolella asustivat lähes kaikki muut suomalaiset. Viimeisessä huoneessa asui kaksi mukavaa nuorta poikaa, jotka viihdyttivät meitä satunnaisesti soittamalla musiikkia kaiuttimen kautta. Joko huomasitte kuvassa jotain jännää?

Kuvassa lenteli pääskynen. Niitä poukkoili yllättävän monta saman, parvekkeemme yläreunassa olevan pesän luona.

Näkymä alhaalla olevalle uima-altaalle miellytti kovasti.

Ensimmäinen aamu oli pilvinen. Parvekkeen kaiteissa oli todella paljon hämähäkin seittejä, yäh.

Näkymää toiseen suuntaan hallitsi vieressä olevan jalkapallokentän korkea valotolppa.

Viereisiin huoneisiin mentiin ulkokautta. Meidän huone sijaitsi päärakennuksen reunimmaisena. Olimme toisessa kerroksessa. Kerroksia oli kolme, mutta ylimmässä ei asunut ketään ennen lähtöpäiväämme.

Respa sijaitsi samassa kerroksessa kuin huoneemme. Respan neiti väitti olevansa aito kreikkalainen vaikka hänellä oli vitivalkoiset hiukset. Hänen englantiaan minun oli hankala ymmärtää.

Hotellin sisäänkäynti.

Etupiha oli täynnä ruusuja ja muita kukkia. Niitä oli valtavasti.

(Tuleepas tästä pitkä postaus..)

Kasvoipa siellä appelsiinejakin.

Tässä vielä myöhemmin otettu kuva kauempaa hotellin sivustasta.

Tähän ilta-aurinko kuvaan on hyvä päättää tällä erää.

Matka jatkuu...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!