maanantai 22. heinäkuuta 2019

Bingoa, pizzaa, karaokea ja muuta

Onhan tässä ollut vaikka mitä.


Kuten jo aiemmin mainitsin, niin olin torstaina Mamman luona ja jäin yöksi. Perjantaina iltapäivällä sain puhelun, jossa esitettyyn toiveeseen suostuin. Menin tuuraamaan illaksi karaoken ja olipa se hiljainen ilta. Tuli vilkaistua kelloa illan aikana todella monta kertaa, mutta homma hoitui.

Lauantaina olimme erään ystävättären 50-vuotissynttäreillä. Sunnuntaina, kuten aina, vedin bingon ja aluksi sielläkin oli hiljaista. Onneksi myöhemmin tuli porukkaa toisesta baaribingosta. Vein bingon jälkeen Mammalle edellispäivän synttärikakkua, jonka oli onneksi ollut jääkaapissa lauantaista. Mamma piti siitä ja söi sen kerralla kokonaan.

Siinä vaiheessa iltaa olin todella väsynyt. Onneksi Tuppo lähti seuraksi ruokakauppaan. Koska kuvan pizza oli miinus 60%, niin se tuntui helpolta vaihtoehdolta.

Ja koska pizza oli todella edullinen, niin ostin myös pussillisen sinihomejuustoa.

Kotona pilkoin ensin yhden sipulin ja ripottelin palaset pellille mahtuviksi pilkkomieni pizzapalojen päälle. (Tulipa kirjoitettua hassusti..)

Jääkaapista löytyi tomaatteja, joita siivutin.

Valmispizzan päälle tuli siis pikaiseksi lisäksi sipuli, tomaattia sekä homejuustomurusia.

Pizza siirtyi uuniin ja siinä oli valmis iltapala.

Itseasiassa loput syötiin vasta tänään. Ostettiin erittäin maltillisesti (jälkiruokakippo) irtokarkkeja ja nekin riittivät illaksi sekä loput täksi päiväksi.

Tullessamme ulos kaupasta Tuppo näytti kuvaa ja virnuili. Ei kai mies ajatellut puluiksi jotain muuta kuin niitä kirkuvia siivekkäitä? 😁

Aiheesta "syksy" kirjoitan toisella kertaa. Olen lupautunut menemään keskiviikkona TheBaariin laulattamaan päiväaikaan viittätoista kehitysvammaista. Se vähän jännittää. No, pilkettä silmiin ja huumoria mukaan. Hyvin se hoitunee.

Haittaako teitä helle näinä päivinä?

2 kommenttia:

 1. Eipä tuo helle nyt varsinaisesti haittaa, mutta mitään voimia tai liikkumista vaativia sisä- tai ulkotöitä ei kyllä jaksa alkaa tekemään. No, eiväthän ne mihinkään täältä karkaa.
  Kehitysvammaisten kanssa touhuaminen voi ollakin sulle kokemus. Ovatko lapsia vai aikuisia? Eipä muuta kuin juttelet, kyselet, kuuntelet ja vastailet heille. Ja laulat vaikka mukana. Toivottavasti on kiva laulutuokio ihan teille kaikille mukana oleville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne hommat karkaa, ei.
   Mulla ei ole mitään hajua ikäjakaumasta, mutta uskoisin, että ainakin suurin osa olisi yli 18 vuotta, kun ravintolaan tulevat kuitenkin.
   Kerään juuri asennetta ja lähden kohta paikalle varmistamaan, että laitteet toimivat. Jännittää, huomaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!