torstai 18. heinäkuuta 2019

Hepuli-Stansta

Naistenviikko alkaa tänään.


Sain eilen jonkun ihmeellisen hepulin. Tai no, olin siis täällä Tupon luona yötä ja löysin aamulla jääkaapista karjalanpiirakoita. Koska olin tuonut tänne osan Liskonaisen tuomista kananmunista, niin keitin loput neljä ja tein munavoita. Kahvin kera. Mies sai aamupalan sänkyyn.

Mies oli pelannut yöllä jotain nettipeliä ja voittanut tukon rahaa. Itse olisin sijoittanut toisin, mutta hänen rahat - hänen päätökset. Halusi lähteä tarjoamaan TheBaariin kalliit Napue gin tonic'it.

Baarista palattuamme poikkesin kaupassa ostamassa mm. talouspaperia ja sitten aloin huhkimaan. Siinä se mainitsemani hepuli.

Pilkoin kasan pahvilaatikoita pahvinkeräykseen ja pistin miehen viemään ne. Sitten pesin VIHDOINKIN parvekelasit. Ja tavaroista johtuen vain puolet lattiasta. Olette tietysti jo ymmärtäneet, että tupakoimme parvekkeella vaikka se lienee kiellettyä. Naapurit eivät ole valittaneet eikä kukaan muukaan.

Nikotiinia ja vastapäisen talon remppapölyt, phuuh. Nyt auringonpaisteessa käy hyvin ilmi, että hommaa pitää vielä jatkaa toiseen kertaan.

On ne nyt kuitenkin puhtaammat kuin ennen pesua. Toinen kerta ollee helpompi. 😉

Tänään menen Mammalle, koska hän pyysi. Ihan kohta. Kännykkä näyttää, että ulkona olisi +22 astetta. Seuraava postaukseni liittynee tuohon. Ja nyt soitti ystävätär, joka haluaa tavata. Jospa hän lähtisi mukaan Mammalle?

Aurinkoista alkanutta naistenviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tähän saakka sellainen käsitys, että hepulikohtaus on ihan jotakin muuta. Minusta sulle tuli nyt siivouskohtaus! Sellaisiakin me saadaan aina silloin tällöin. Kivaa iltaa Mamman luona! Minäkin tapaan huomenna kaksi läheistä, entistä työtoveriani. On taas kertynyt melkoisesti päivitettäviä kuulumisia. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Meillä oli Mamman kanssa mukavaa ja kotiuduin vasta tänään. Ja nyt alkaa olla kiire mennä tuuraamaan karaokeen, plaah. Mukavaa loppuviikkoa sullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!