sunnuntai 18. elokuuta 2019

Kävyt jäässä

Vai miten se sanonta meni?


Että olo on kuin oravalla kun kävyt ovat jäässä? Yritin googlettaa sanontaa, mutta en jaksanutkaan perehtyä hakusanan antamiin tuloksiin. Tilanne on kuitenkin omalla kohdalla sama sanonnasta huolimatta. Rahat lopussa.

Tuo yksilö tuli joku päivä moikkaamaan Oman Kodin sisäpihalla. 

Ja siis joo, moni asia on ihan itsestäni ja omista valinnoistani kiinni, mutta tuo tieto ei poista sitä tosiasiaa, että rahaa ei ole ennen ensi kuun alkua juuri nimeksikään. Turha kommentoida tupakointiani sillä sekin on oma valinta, jonka tein liki neljäkymmentä vuotta sitten.

Olin perjantaina vetämässä karaoken ja vaikka olin vähän apaattinen, niin ilta sujui mukavasti. Yhtään hiljaista hetkeä ei tullut. Viisi tuntia hiostavan kuumassa TheBaarissa hoitui, mutta "palkan" saan vasta ensi kuun puolella. Sopivasti ennen Rovaniemen reissua ellen (todennäköisesti) joudu lainaamaan vastaavan summan Tupolta tämän kuun puolella. Tylsää.

Mietin juuri, että minun on varmaan mentävä Omaan Kotiin ja yritettävä saada myytyä sieltä jotain rompetta pois. Jokainen euro olisi kotiin päin. Siellä taitaa olla parit valmiit villasukat, tölkkilapanen ja yhdet säärystimet myytäväksi. Jotain lankojakin voisin ehkä myydä pois. Ja paljon ihmeroipetta. Huokaus.

Suonette anteeksi, että ruikutan? Näitä päiviä tulee oletettavasti olemaan koko kuu loppuun. Tapana on keksiä jotain, eikö? Ainakin tänään menen hoitamaan bingon, kuten joka sunnuntai.

Sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!