lauantai 28. syyskuuta 2019

Kaupungilla

Maanantaina shoppailtiin.


Ensin kyllä poikkesimme verovirastossa asioilla, mutta sen jälkeen lähdimme kiertelemään kahteen kauppakeskukseen. Lankakauppa Vallaton Villa'sta halusi äiti ostaa minulle jotain lankaa. Löysin tarjouksen kympillä kolme kerää. Ihanan pehmeää lankaa, jossa on 80% villaa.

Laitan tähän väliin kuvan valmiista tossukoista, jotka sain juuri (su 22.9.) valmiiksi. Kuva vääristää värejä. Nämä jäävät itselleni.

EDIT. Lankaa riitti vielä lapasiinkin. Nyt en hetkeen tee mitään turkoosista tai petroolin värisestä langasta.

Jatkoimme matkaa kenkäkauppaan, josta äiti osti itselleen vedenkestävät mustat lenkkarit ja minulle talvisaappaat. Pinta on jotain synteettista ainetta, ei mokkaa eikä nahkaa. Sisällä on lämmittävä karvavuori. En muista, koska olisin hankkinut kengät oikeasta kenkäkaupasta, eikä minulla ole ollut kunnon talvikenkiäkään vuosiin. Nyt on, KIITOS äidin!

Kävellessä bongasin seinältä kivan mainospolkupyörän ja olihan se kuvattava vaikka ei ko. liikkeessä käytykään.

Pullakahvit kuuluvat ostosreissuun ja nautimme sellaiset Picnic'issä. Oli hyvää pullaa!

Kävelimme keskustasta kotiin ja tällä kertaa meinasi tulla kylmä. Ehkä se johtui hitaasta kävelyvauhdista. Poikkesimme matkalla ruokakaupassa. Iltaan kuului ML:n kyläily, iltateetä rieskojen kera sekä kutomista ja TV:n katselua.

Minusta tuossa aidan päädyssä olevassa kolossa on selvästi hevosen pää. Kaula jää oikealle ja turpa alas vasemmalle. Silmät ovata herkät ja surulliset. Näettekö?

Talon päädyn alla pylväässä oli mielestäni joku hahmo?

Lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Älä vanno,ettet tee turkooseista langoista mitään. Odotan innolla jotain huikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kannata vannoa sillä Omassa Kotona poiketessa sieltä lähti mukaan pari kerää turkoosia...auts.

      Poista

Kiitos kommentistasi!