sunnuntai 29. syyskuuta 2019

KojanAhtaista

Eli AjanKohtaista.


Sunnuntaiaamu ja kolmas mukillinen kahvia menossa. Kovin on harmaata ja sateisen näköistä. Flunssa jyllää kolmatta viikkoa ja yskä on oireista ehdottomasti ärsyttävin. Olisin halunnut äidin juottamaa yskänlääkettä, mutta kyseistä Mustanparran yskänmikstuuraa saa vain Yliopiston apteekista.

Piti tyytyä lähiapteekin tarjontaan.

Eihän tuokaan auta ellei sitä ota?

Olin torstaina vetämässä bingoa, mutta paikalle ei tullut kuin muutama pelaaja. En tohtinut olla kokonaan vetämättä, joten kierroksia pelattiin vain kaksi. Omistajatar päätti, ettei torstaisin enää pelata. Harmi.

Toivottavasti tänään tulee paljon pelaajia. Bingoaikaa on muutettu moneen kertaan. Vielä viime sunnuntaina se alkoi illalla kuudelta, mutta niin moni valitti aikaa liian myöhäiseksi. Tänään ja koko loppu vuoden aloitan yhdeltä.

Vähänkö harmittaa: minulla olisi ollut etukortti Tukholman risteilylle, mutta sillä ei saa enää reissua. Risteily olisi maksanut kaksi euroa ja hytin vaihto saman verran. Vielä ennen Rovaniemen reissua olisi matka löytynyt. Olemme muutaman kerran käyneet juuri ennen joulua, jotta olemme päässeet nauttimaan joulubuffetista. Se on ollut ikään kuin meidän joululahja meille. Nyt ei taideta mennä.

Sude, todistettavasti kokeilin jälleen silmukointia. En onnistunut vieläkään. 😒

Minulla oli perjantaina iltapäivällä jotenkin levoton olo. En tiedä miksi. Lähdin poikkeamaan kirppiksellä...

Sovitin kuvan rannekorua ja otin sen pois. Huomasin palaavani uudestaan ja uudestaan korun luo, joten olihan minun tuo ostettava. Voimakoru? Levottomuus katosi.

Yleisurheilua, yleisurheilua ja yleisurheilua. Minkäs teen kun olen kimpassa penkkiurheilijan kanssa?! Pääsin kuitenkin illalla katsomaan tallentamani Vain elämää ja Lauri Tähkän päivän. Antti Tuiskun esittämä 'Minun Suomeni on' säväytti ja pidin myös Erinin esittämästä kappaleesta. Kudoin samalla valkoista sukkaa ja nautin punaista viiniä.

Sunnuntaiaamun äänet koostuvat kahvinkeittimen naksahduksista, Kallion kirkon kelloista, ratikoista sekä Linnanmäellä huvittelevien kiljahduksista. Omien keuhkojen rohinasta sekä nukkuvan Tupon tuhinasta. Ehtisinköhän kutomaan sukan loppuun ennen bingoa...

Mikkelinpäivää!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä flunssan selätykseen. En tarkoita maalata piruja seinille, mutta mulla oli flunssa lähes 2kk keväällä/alkukesästä ja sen jälkeen jäi yskä joka ei ole vieläkään ohi... Toki on jo helpottanut eikä enää tarvii öitä valvoa, mutta yskänkohtaukset saa edelleen välillä oksentamaan. Toivottavasti menee nopeammin sulla ohi!
  T:Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiijja!
   Eilinen tuntui aiempia päiviä helpommalta, mutta heräsin yöllä taas muutaman kerran yskimään. Saas nähdä. Jos nyt yrittäisi ottaa vähän kuin kuuriluontoisena tuon Recipect'in. Auttaisikohan se?

   Poista
 2. Minulla samat biisisuosikit. Aiempien osien biiseistä ei oo oikein mikään jääny mieleen.
  Mustaparta ja Apteekin kova ovat uskomukseltaan ne parhaat ;)
  Meillä katotaan samalla antaumuksella kaikki formulat yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla soi koko eilisen päivän 'korvamatona' se 'Minun Suomeni on' ja juuri herättyäni huomasin hyräileväni 'Sinä olet minun'. Ystävätär kertoi eilen, että hänen Lauri-fanitus oli alkanut juuri ensin mainitusta kappaleesta ja nykyään nainen juoksee konsertista toiseen. ;)
   Pitänee hankkia Mustanparran mikstuuraa jos tulee asiaa keskustaan.
   Formulat ei onneksi Tuppoa kiinnosta. Lähinnä yleisurheilu, jääkiekko sekä hiihto ja mäkihyppy. Formulat pyöri eilen TheBaarissa äänettömällä samaan aikaan kun vedin bingon.

   Poista
 3. Mulle ei voisi antaa punkkulasia ja valkoista kudinta samana päivänä, ellei välttämättä haluaisi saada Marianne-sukkia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!