keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Hoitaja ja tölkkilapanen

Yksi homma hoidettu.


Kävin eilen siellä hoitajalla. Olipa reissu! Päätin mennä kävelemisen sijaan ratikalla ja loppujen lopuksi menin kolmella. Latasin ensimmäistä kertaa mobiililipun. Ensimmäiset kaksi ratikkaa meni nenän edestä ohi ja kolmanteen pääsin kyytiin. Kohteesta johtuen oli matkalla vaihdettava toisen reitin raitiovainuun. Enpä minä tiennyt muuttuneesta reitistä ja jouduin Töölön sijaan Meilahteen. Kolmas ratikka alle ja olin perillä (vain?) minuutin yli sovitun ajan.

Kylläpä oli ihana nainen ja kylläpä me juteltiin!!! Aiheista ja "vähän" jopa aiheiden ohi. Nyt minulla on lähete laboratoriokokeisiin ja ensimmäistä kertaa ikinä kontrolloidaan muiden mukana myös kolesteroli. Verenpaineeni oli törkeän koholla ja sitä pitäisi seurata pari viikkoa säännöllisesti. Laite puuttuu. Olisihan se jännää jos siihen saisi lääkityksen ja melkein jokapäiväinen päänsärky, huimailut ja käsien voimattomuus loppuisivat.

Puhuttiin me PALJON kaikesta muustakin. Myös psyykeasioista sekä vaihdevuosista. Oi että, puolitoista tuntia meillä kului kuin huomaamatta. Tuli hyvä mieli, kun sain homman hoidettua. Tulin kävellen pois. (Siitähän me puhuimme; hyötyliikkumisesta!

Palattuani tapasin Tupon. Olihan se "sohvalainen" ollut täällä toissayönä ja olisi varmaan tullut viime yöksikin ellen olisi estänyt. Pitäähän meidän saada viettää parisuhdeaikaa miehen kanssa ilman, että olisi siirryttävä 'tieltä' Omaan Kotiin. Sinne voi mennä myöhemminkin. Aloitin illalla uuden tölkkilapasen ja sain sen äsken valmiiksi.

Lankojen päätteleminen ei ole kivaa, mutta sainpahan muutaman jämälankanöttösen käytettyä tuohon. Yhdet (hemmetin ohuella langalla tekemäni) sukat ovat kesken ja yhdet puna-mustat aloittamatta. Niiden pitäisi olla valmiit ensi viikolla...

Poikani täyttää tänään kolmekymmentäkaksi vuotta. ONNEA!!! 💓 Harmittaa, ettei ole lahjaa eikä edes rahaa viedä syömään. Uskoisin, että hän ymmärtää. Ensi vuonna Poika saa liput salkoon sillä Lapsen oikeuksien päivästä tulee virallinen liputuspäivä. Samalla tänä päivänä Poikani isä juhlii nimipäiväänsä.

Sen sijaan on puettava ja lähdettävä hoitamaan pari asiaa, joista toinen on supertärkeä! Ja sitten takaisin kutomaan...

Mukavaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Nyt tajusin. Yhtä pötköä siis :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että hoitajatapaaminen oli noin mukava ja oikein hyvä, että sait lähetteen labrakäyntiin. Noita arvoja on ihan tarpeellista silloin tällöin tarkastella.
  Pojallesi riittää varmasti onnittelut ilman sen kummempia lahjoja. Minusta muistaminen on kuitenkin aina tärkeintä.
  Tuo tölkkilapanen on minusta hauska. Onko idea omasi vai oletko löytänyt ohjeen jostakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitajakäynti sujui paremmin kuin hyvin! Olen itsekin miettinyt, että olisi hyvä joskus tarkastaa kropan tilanne ja nythän niin käy.
   Poika oli pelkkiin(?) onnitteluihin tyytyväinen.
   Näin joskus kuvan tölkkilapasesta jonkun nuoren jenkin tekemänä, mutta ohjetta en ole löytänyt. Tai löysin, mutta se oli englanninkielinen eikä ne lyhenteet ole mulle tuttuja. Sovelsin itse kuvan perusteella. Ja kuvieni mukaan idea lienee levinnyt...

   Poista

Kiitos kommentistasi!