torstai 28. marraskuuta 2019

Ramppaamista sateessa

Hengähdyshetkinen.


Kudoin tänään ensin loppuun puna-mustat sukat ja päättelin ne.

Aloitin lapaset, mutta niistä vasta sitten, kun ovat valmiit. Sitten kipittelin reppu selässä tihkusateessa Lidl'iin. Joo-o, mainoksen uhrina, mutta siitäkin lisää myöhemmin. Ärsyttää kirjoittaa noin, mutta kun ostokset ovat Tupon luona ja minä pienen hetken Omassa Kotona. Haluan kertoa niistä erikseen, joten palaan siis asiaan.

Kävin noutamassa arpajaisvoiton Saiturinpörssistä ja vein tavarat Tupon luo. Sen jälkeen kävelin lähelle Omaa Kotia noutamaan Adlibriksen pussukan R-kioskilta.

Olinko noin vaatimaton? Siis lankojen suhteen. Tarvitsin kirjavia ja silti tilasin noin vähän? Maksuajaksi valitsin vasta helmikuun.

Pitänee tarkistaa tilaus sillä kaksi (Socki Plus) Lapponia-lankaa poikkeavat väreiltään aika reippaasti toisistaan. Vaikka kyllä minä noillakin 'sävellän'.

Tilasin myös silmukkamerkkejä, joita minulla ei ole koskaan ennen ollut. Tilasin, koska toivon pääseväni tekemään huiveja ensi vuoden alussa. Lankoja siihen hommaan TODELLAKIN löytyy!

Nuo reissut tehtyäni tulin käymään Omassa Kotona. Tuomassa langat tänne ja noutamassa korppujauhoja sekä karitsan jauhelihaa (pakkasesta). Vielä ajattelin soittaa täällä ollessani äidille. Pakata repun ja käpytellä Tupon luo. Toisaalta tekisi mieli jäädä yöksi tänne, mutta. Huomennakin on tekemistä ja liikkumista, jotka ovat helpompia tehdä Tupon luota. Sinne siis.

Ja jaksaa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joissain villapaidoissa ja huiveissa suositellaan sellaisten käyttämistä. Kuvioiden, lisäysten ja kavennusten kohdentamisen apuna.

      Poista

Kiitos kommentistasi!