torstai 30. heinäkuuta 2020

HeinäKuu on lopuillaan

Ylihuomenna alkaa elokuu.


Jotenkin surullinen olo, kun heinäkuu loppuu. Samalla yritän muistuttaa itselleni elokuun lämpimistä illoista. Ehkäpä syyskuussakin vielä tarkenee. Olen edelleen sitä mieltä, että kesäkuukaudet menevät nopeampaa kuin esimerkiksi marras- ja tammikuu. 😓
 

Rankkasade sai yhden lähellä olevan risteyksen tulvimaan...

Syötiin eilen pieniä perunoita, joiden seuraksi tein kananmunakastiketta. Tupolle ostin purkillisen tonnikalaa vedessä, kuten ennenkin. Maistoin kyllä, mutta en ymmärrä, miten se miehen mielestä kuuluu annokseen? En tykkää.

Illalla virkkasin pyynnöstä ystävättären isälle kännykkäpussukan "miehisillä väreillä". Laittamani kuvan perusteella kuulemma kelpaa.

Mediassa puhutaan, että uusi korona-aalto iskisi jo parin viikon päästä. Samalla otsikoidaan, että festarit sallitaan ensi lauantaista lähtien? Olen tietoisesti yrittänyt olla ottamatta täällä StanstaLandiassa kantaa epidemiaan, mutta nyt kyllä hämmästyttää. 😧

Samalla, tottakai, mietin, että miten mahdollinen 'aalto' tulee vaikuttamaan ensi viikolla alkaviin töihin. En tietenkään tiedä vielä, paljonko siellä on porukkaa yhtäaikaa paikalla. En sitä, millaiset tilat siellä on. Enkä sitä, onko turvaväleihin mahdollisuutta. Lisää kummasti jännitystä. (Tulikohan liikaa pilkkuja?)


Toki töiden alkaminen alkaa jännittää jo muutenkin. Mitä siellä tehdään? Millaista porukkaa siellä on? Sopeudunko? Selvinnee maanantaina...

OranssiPallo-kuvat ovat Rovaniemeltä.

Facebook'issa on juttu: "Ruokakauppahaaste: SUKUnimesi kullakin kirjaimella saa ostaa vain 1 tuotetta. Mitä ostat? Leiki mukana.... käytä aivojasi, älä Googlea. Se on vaikeampaa kuin luulet! Kopioi & vastaa..". Niin tein ja se näemmä kirvoitti huikean määrän kommentteja. Kokeilenpas tähän samaa bloginimellä:

Sitruunoita
Tomaatteja
Ananasta
Nektariineja
Sipulia
Tatteja
Avokadoja


Ruokaöljy on loppu eikä juoksevaa margariiniakaan enää ole. Siispä pitää lähteä kauppaan. Ja poiketa samalla TheBaarissa, jos siellä sattuisi olemaan edes toinen omistajista paikalla. Pitäisi neuvotella kolmen seuraavan sunnuntain bingoista, koska samaan aikaan ajetaan formulaa. Ne eivät mahdu yhtä aikaa samaan baariin. Ilmoittaa sitten pitää, jos peruuntuvat. Bingot siis. 

Tänään onkin edessä ihan uuden ruoan (-30%) tekeminen, mutta siitä seuraavalla kerralla...

Kivaa päivää Sinulle!

8 kommenttia:

 1. On täällä pohjoisempanakin tullut vettä tarpeeksi ja liikaakin. Jännittäähän se aina uuteen työpaikkaan meneminen.
  Hyvin se menee :) Tsemppiä!!
  Nauti viimeisistä lomapäivistä:)

  VastaaPoista
 2. On se tosiaankin omituista, että kesäviikot ja -kuukaudet kuluvat paljon nopeammin kuin alkutalven pimeät viikot.
  Hiukan kummallista sekin, että et ole saanut mitään tarkempia tietoja alkavasta työkaudesta. Olipa se nyt sitten ihan mitä tahansa niin todennäköisesti siellä kuitenkin on järjestetty ja noudatetaan koronan vuoksi annettuja ohjeistuksia. Eikä mikään ihme, että sinua jännittää töitten alkaminen, onhan edellisestä jaksosta kai jo melkoisesti aikaa. Yritä ottaa rauhallisesti ja pidä aluksi vaikka vähän etäisyyttä muihin siellä oleviin ihmisiin niin näet millaisia tyyppejä he ovat. Onhan mahdollista sekin, ja vieläpä ihan toivottavaa, että saat muutaman uuden ja mukavan tuttavuuden.
  Täällä Kaakonkulmalla tuli viime lauantaina vettä taivaan täydeltä, mutta sen jälkeen on ollut ihan kivaa kesäistä säätä. Saisi jatkuakin taas vaikka pari viikkoa niin voisi aloittaa jo kypsyneiden marjojenkin poimimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä toki saanut jotain infoa tulevista hommista, mutta totuus valkenee paikan päällä. ;)
   Minäpäs näin Liskonaista tänään!!!

   Poista
 3. En usko että sulla on mitään ongelmaa sujahtaa joukkoon ja ei siellä varmaan katsella nenänvartta pitkin uuttakaan tulijaa.Muuten! Sullahan voi olla siellä tuttujakin!.Veikkaan että jonkun ainakin tunnet ennestään. Kiva nahdä palloa.Meillä oli se yksi pallo varaston katolla mutta nyt siellä kasvaa viherkatto ja en näe sitä onko siellä vaiko ei.Nyyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä olen aika hyvä sopeutumaan, mielestäni. Tuttuja? Hui...
   Kiva, kun joku tykkää kanssani OranssiPallosta!!!

   Poista
  2. Helsinki on pieni paikka.Veikkaan että jonkun tunnet tai tunnistat ennestää.Nm Vanha bingoasiakas

   Poista
  3. Noin siellä voi käydä vaikka en ole kuullut olevan siellä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!