tiistai 22. syyskuuta 2020

IsoNalle ja muuta

 Huomenta!

Työhomma vaihtui eilen ja aloin kasaamaan pahviläpysköistä lokerikkoja, jotka menevät kuulemma johonkin laboratorioon. Näitä tehdään noin viisisataa ja eilen noita teki lisäkseni kaksi muuta henkilöä. Jatkunee siis tänään.


Poika haki minut autolla puoli neljän aikaan ja haimme sitten isänsä kyytiin. Kävimme hakemassa 9-vuotiaan kyytiin, lauloimme hänelle ja ajoimme isoon ostoskeskukseen syömään.


Sankari pääsi vielä leikkipaikkaan purkamaan energiaansa reiluksi tunniksi. Kävimme Pojan kanssa tupakalla ja matkalla bongasin ISOn nallen, jonka kävin ostamassa. Oli kai kiva, koska sankari halusi kantaa sen itse autolle palatessa. Oli mukavaa.


On vähän vaisu olo ja mieli. Tuppo antoi minulle PALJON ajattelemisen aihetta itseeni liittyen, joten taidan hakea töiden jälkeen repullisen ja lentolaukullisen tavaroitani mukaan ja mennä loppuviikoksi Omaan Kotiin... 😢

Kaipaankin sinne.

8 kommenttia:

 1. Jo on nallella kokoa. Sen sylissä on mukava pötkötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostos oli hetken mielijohde ja olin itsekin siihen tyytyväinen. Saaja vaikutti olevan myös. :D

   Poista
 2. Ihana nalle! Kyllähän me aina joskus saamme läheisiltämme itseämme koskevaa ajattelemisen aihetta. Sitten pitää vaan ajatella ja sen jälkeen puhua ja selittää asiat aiheen antaneelle. En minä ainakaan muunlaista ratkaisua tällaiseen tilanteeseen tiedä. Eikö olekin hyvä, että sulla on nyt käytössä omakin koti. Helpottaa monenlaisia tilanteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle on kyllä söpö!
   Joo, jäin eilen tänne Tupon luo aikomuksistani huolimatta. Asiaa mies puhui ja minun tulee kuulla, kuunnella ja toimia niiden puheiden pohjalta. Oma Koti on loistava asia, mutta siihenkin liittyi miehen oma mielipide. Siitä ehkä joskus.

   Poista

Kiitos kommentistasi!