keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Multiraitasukat ja makaronilaatikkoa

Tiistaina tapahtunutta.

Oho, tuo näyttää siltä kuin olisi tapahtunut jotain kamalaa. Ei ollut tarkoitus säikäyttää, pahoittelen sanavalintaa. On yö ja pitäisi olla jo nukkumassa, mutta on ollut niin vauhti päällä illan, että istun tässä hetken, jos sopii..? 😉

Jatkoin töissä edelleen niiden johtojen kimpussa. Keksin hieman helpomman ja ranneystävällisemmän tavan kieputella niitä. Kävi vain harmillinen juttu: bongasin piuhojen seasta kaksi, jotka olivat viiden metrin sijaan neljä. Tietysti ne olivat epäkuranttia kamaa ja palautin ne niiden mittaajalle/leikkaajalle. No, sitten jouduin pähkäilemään itsekseni, että pitäisikö niistä kertoa pomolle vai ei.

Odotin, että ko. henkilö lähti töistä ja kerroin sitten asiasta pomolle. Ei niitä liian lyhyitäkään näkynyt missään enää. Ajattelin, että jostainhan ne jää puuttumaan. Pomo kiitteli pariinkin kertaan ja totesi, että "sen toisen" olisi pitänyt itse kertoa virheistään viimeistään siinä vaiheessa, kun palautin ne johdot hänelle. 

Mitä ilmeisimmin minä jatkan aamulla hänen hommaansa, joku mies alkaa kieputtamaan johtoja ja "sille toiselle" annetaan joku muu homma. En voi olla miettimättä, että minkähänlaisen vastaanoton häneltä saan aamulla. Hitto sentään! Olla lojaali työkaverille? Pomolle? Olla lojaali työpaikalle? Ajatella sitä firmaa, jolle keikkaa tehdään? Uskon, että toimin oikein, mutta silti.

Kiitos, kun sain purkaa tuon täällä! 💙

Palattuani töistä Omaan Kotiin, PÄÄTIN, että nyt et, Stansta, ala istuskelemaan! Ensitöikseni "avasin" sängyn. Kerrottakoon, että olen nukkunut täällä päiväpeiton päällä ja pelkkä pussilakana peittona. "Koska vain yhden tai kaksi yötä", pah! Laitoin puhtaan lakanan (Johanna lue: EI mankeloitu eikä edes silitetty..) ja puhtaat tyynyliinat.

Joskus ennen silitin kaikki lakanat ja tyynyliinat. Olisin tehnyt niin nytkin, mutta halusin jatkaa hommia. Täällä on sen verran lämmin, tai minulla, että käytän tosiaan pelkkää pussilakanaa peittona.

Noita pussilakanoita (äidiltä saamiani) on kaksi, mutta niihin on vain yksi tyynyliina jossain. EHKÄ minulla on jossain valkoisia, joita voisi käyttää samalla. JOS vain etsisi ne... Heitin päiväpeiton kaksinkerroin päälle. Ja Nalle Puh-viltin, jonka nappaan aika usein aamuöisin päälle.

Sitten siirryin kylppäriin ja täytin pyykkikoneen. Peukut pystyyn, että ainoat tällä hetkellä käyttämäni farkut ovat aamulla kuivat!!!

Seuraavaksi, ei vaan sillä aikaa, kun pyykkikone pesi vaatteita, siirryin keittiöön.

Laitoin makaronit kiehumaan ja paistoin jauhelihan lisättyine mausteineen. Jätin pienen osan pannulle ja tein siitä kastikkeen yhtä annosta varten. Sattuneistä syistä kuiva-ainekaapissa ei ole vieläkään mitään, mutta keksin "suurustaa" kastikkeen salaattijuuston palasilla.

Syötävää tuli taas ja nälkä lähti. Sama paikka ja melkein aina sama ruoka, mutta kun tykkään. 😋

Makaronia ja jauhelihaa oli enemmän kuin tohdin vuokaan laittaa. Ehkä minulla on tulevana työpäivänä ensimmäistä kertaa eväänä muuta kuin pelkkää leipää..?

Keittiössä pääroolissa oli kuitenkin se makaronilaatikko, jota höystin tekemälläni hillokkeella ja täydensin munamaidolla mausteineen. Mausta en vielä tiedä, taaskaan. 

Touhuilujen ja syömisen jälkeen istahdin katsomaan telkkarista Master Chef Suomea sekä Ensitreffit alttarilla. Samalla sain kudottua raitasukat (koko 40-41) valmiiksi, mutta päättely jäi toiseen kertaan.

NYT nainen pää puhtaalle tyynylle ja nukkumaan!!! Jätän vielä vähän tilaa "rupatella" aamukahvin ajan... Uniaikaa viisi ja puoli tuntia - hyvää yötä!

Huomenta taas!

Ulkona on harmaata ja märkää. Syksyistä siis. Toivon, ettei sataisi töihin kävellessä! Aamuisin aika rientää ja niin nytkin. Jännittää mennä töihin, kun mietin sen yhden naisen reaktiota. No, tulee mitä tulee. Kai minä sen kestän.

Syyskuun viimeistä päivää!

6 kommenttia:

 1. Teit oikein kun kerroit virheestä, kun kyseinen henkilö ei itse sitä tehnyt. Kaikkia ei voi aina miellyttää mutta oikein tekemällä on itsellä hyvä mieli. Nopsasti ne sukat sitten valmistui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, Armi! Nyt, kun työpäivä on selätetty, niin olen vielä varmempi siitä, että tein oikein.
   Pitää päätellä nuo sukat, jotta saa aloittaa seuraavat. ;)

   Poista
 2. Se on nyt reaktiot kestettävä, tehty mikä tehty.

  VastaaPoista
 3. Kauhea energia valtasi juuri mun näytön!! Kääk, mihin paeta moista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samaa ei voi sanoa eilisestä. Iski vissiin vastapalloon, kun en meinannut syötyäni pysyä hereillä ollenkaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!