maanantai 23. marraskuuta 2020

Nuoren miehen nilkkasukat

Onpas pimeää.

En edelleenkään kaipaa lunta tänne, mutta kyllähän se tekisi maiseman valoisammaksi. Tai sitten ei, sillä piankos se täällä muuttuisi mustaksi loskaksi. Jonkun pyörässä paloi äsken valo eikä ketään näkynyt missään. Sammutin sen.

Vaikka viikonlopuissani on kolme päivää, niin tuntuu taas, että ne päivät vain hurahtivat ohi. Syömisiä 'rytmitti' alehintaisten tuotteiden päiväykset. Lauantai-illalla tuunailin iltapalaksi euron (-30%) jauhelihapizzan.


Päälle pilkoin loput, hieman kuivahtaneet meetwurstit ja vähän paprikaa.

Jauhoin vähän mustapippuria ja raastoin reippaasti juustoa.


Lämmitin pizzan uunissa, en mikrossa.


Eilen oli vuorossa toinen alehintainen tuote.


Nyt on myönnettävä, että kastikkeen tuoksu, joka jäi leijailemaan, ei ollut paras mahdollinen. Makuun se ei vaikuttanut. Aika aneemisen näköinen annos spagetin kera, mutta ihan syötävää oli.


Tuntuu, että toistan itseäni viime sunnuntailta: olin päättänyt saada päivän aikana isot miesten sukat valmiiksi... Ja TAAS langasta löytyi tehtaan solmu!? Tällä kertaa se ei onneksi vaikuttanut raitojen kohdistamiseen jäädessään sukista yli.


Kuten viikko sitten, niin päättelin sukat nytkin katsellessani Tanssii tähtien kanssa. Hieman harmitti, että kyseessä oli koostejakso. Nämä nilkkasukat (koko 44) matkaavat ensi kuun puolella Naapurittaren aikuiselle pojalle samassa paketissa, kuin ne tekemäni räsymattosukat Naapurittaren miehelle. Naisen itsensä sukat ovat vielä vähän epävarmat, että meneekö hänelle jo tekemäni sukat vai teenkö jotkut toiset.


Jos ensi sunnuntaina (tai siis maanantaina) vaikuttaa siltä, että 'kopioin' näitä aiempia kahta postausta, niin julkaisen vain kuvan mahdollisesti valmistuneista sukista, heh heh. Ensi sunnuntai onkin jo ensimmäinen adventtisunnuntai.

Enää ei ole niin pimeää. Aika tehdä taas eväsleivät, vaihtaa vaatteet ja lähteä kävelemään kohti työpaikkaa. Tuntuu oudolta, että töitä on enää vähän yli kaksi kuukautta, mutta eipä mennä asioiden edelle.

Hyvää alkanutta marraskuun viimeistä viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Lumet on lähteneet ainakin meiltä. Olihan se mukavaa, että oli muutaman päivän valoisampaa, vaikka muuten en liiasta lumesta tykkääkään. Kauniit sukat olet tikutellut. Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa!
   Täällä ei ole lumesta tietoakaan. Silloin yhtenä aamuna oli autojen katoilla, mutta ei kauaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!