tiistai 15. joulukuuta 2020

LahjaLankaSukat

Pikaisesti huomenta!

On se joulukalenteripostauskin tänään tulossa, mutta kirjoitan nyt pikaiseen mm. sukista tässä aamukahvia hörppiessä. Veikkaan vahvasti, että siihen postaukseen tulee ihan 'muita' kuvia... 😋

Nukuin todella huonosti. En meinannut saada unta, heräilin vähän väliä ja näin mitä kummallisempia unia. Tuppo puolestaan valvoi pitkin yötä eikä sekään helpottanut unen saamista. Todella ärsyttävää, että huumeet tulevat vieläkin joskus uniin. Jännää, etten koskaan ehdi käyttämään niitä unissa, vaan lähes aina yritän piilottaa niitä jotenkin ja johonkin, yök. Asia, josta en kai koskaan pääse kokonaan eroon. 

Mutta niistä sukista. Tein ne Tupon luo jättämistäni langoista, jotka olin saanut eräältä ystävättäreltä. Kuten aiemmin kerroin kuvien kera, niin tummansinisestä langasta tuli vastaan useita hapertuneita kohtia. Vaihtoehtolankoja ei ollut, joten taistelin sukat eilen illalla valmiiksi. Paljon oli pääteltävää niiden hapertuneiden kohtien vuoksi.

Tummansinisen lisäksi sukissa on oranssia sekä kolme raitaa ohuella harmaalla. Eräs ystävämme oli ollut Tupon luona kylässä ja saanut Tupolle tekemäni sukat jalkaansa. Monta kertaa hän on maininnut käyttäneensä ne jo loppuun. Siksi hän saa jouluna uudet, vaikka ei ihan parhaasta päästä olekaan. Sukat siis.

Sain Tupon sovittamaan sukkia, mutta en jaksanut enää yöllä lisäillä valoja kuvia varten. Tein kerrankin nuo vinoraidat peilikuvana varsiin. Paremmalta nuo jaloissa näyttävät, mutta olen varma, että varret löystyvät päivässä. 😕

Hei, auttaisitteko minua? Kulutin jo vartin aamuajasta, kun yritin etsiä yhtä joululaulua löytämättä sitä. Siinä lauletaan tytöstä, joka istuu ikkunalla ja 'aika on pitkä oottavalla'. Äiti sen viimeistään tietää eli soitan ja kysyn seuraavaa postausta varten ellette te keksi... 😉

Vaikka väsyttää (vähemmän kuin oletin), niin on mukava mennä töihin, kun tietää valmiiksi mitä tänään siellä tekee. Kyllä kävelymatkalla herää. Kuljen uuden asuntoalueen poikki ja kuinka paljon siellä onkaan jouluvaloja! Parvekkeet ovat kuin akvaarioita ja täynnä erilaisia valoviritelmiä.

Kuin viidettätoista päivää!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sartsa; kiitos, mutta ei ollut tuo.

   Sebastian; kunhan kävelen tästä Tupon luota PAINAVAN repun kanssa Omaan Kotiin, niin luukku tulee...

   Poista
 2. Minulle tuollainen joululaulu on ihan vieras. Kerro lisää siitä kun muistat tai kuulet äidiltä.
  Kaikenlaisten valojen määrä on tosiaankin lisääntynyt valtavasti. Niitä on ikkunoilla, parvekkeilla, pihoilla puissa ja pensaissa ja jotkut ovat vetäneet pitkät valoköynnökset koko talon tai piharakennuksen ympärille. Mutta ei siinä mitään, kyllä tässä pimeimmässä vuodenajassa saa valoja ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitan tänään äidille, kysyn ja kerron! Hetken kestää, kun pitää ensin liikkua yhdestä piakasta toiseen. Sataakin...
   Valojen määrä on kyllä lisääntynyt huikeasti. Mahtaa olla pimeää, kun ne sammutetaan?

   Poista
 3. Olen ollut Omassa Kotona jo vaikka kuinka kauan ja joulukappale on selvitetty, mutta tämä hemmetin kone ei toimi!!! Testaan hetken kärsivällisyyttäni - tai sitten aamulla. Himputti.

  VastaaPoista
 4. Maltetaan ootta.🤣😊🤗🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅
  Mukavaa työpäivää!
  ja keskiviikkoa 🤗🧡😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa!
   Pimeää ja sataa vettä. Tunti aikaa töihin lähtöön - koitan saada jotain kirjoitettua...
   Mukavaa keskiviikkoa sullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!