maanantai 29. marraskuuta 2021

"Vettä" ja leipää

Marraskuun viimeinen maanantai.

Eipä minulla oikein ole mitään kerrottavaa, mutta postaan silti. Jos ei muuta, niin ainakin se viime torstainen tapaaminen rovaniemeläisen ystävättären kanssa oli oikein mukava. 💕

Ja nämä kaksi juomakuvaa ovat esittelyn arvoiset. Ystävätär osti meille Napuet, jotka tarjoiltiin varsin kauniista laseista, eikö? Ystävälle kiitos niin tapaamisesta kuin juomasta!

Erottuamme poikkesin vielä viereisessä baarissa voittamassa erän biljardia. Pelasin sitä joskus "sata" vuotta sitten päivittäin - enää erittäin harvoin.

Yhtenä iltana tein kävelylenkin kauempana sijaitsevaan S-marketiin toiveena löytää jotain -60% ostettavaa, mutta tarjonta oli hyvin heikko. Sen sijaan huomasin ilokseni, että siellä on myynnissä sitä leipää, jota olen kantanut mukanani muutamalta Rovaniemen reissulta. Jippii!

Kuukausi vaihtuu kohta ja on aika aloittaa kalenteri. Aloittanut olenkin jo, mutta valmiita luukkuja on vasta kaksi...

Hyvää alkanutta viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Mä olen tainnut maistaa Napueta kerran muistaakseni jollain lennolla. Ei ollut huonoa ollenkaan. :-)

  Ja bilistä olisi kyllä mukava pelata! Mäkin pelasin sitä "edellisessä elämässä" aika usein, mutta nyt en ole koskenut mailaan vuosikausiin. Mikään hyvä pelaajahan en ole koskaan ollut, vaan välillä pallot lentelivät lattialle. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napue ei todellakaan ole huonoa, ei. ;)
   90-luvulla, jolloin pelasin päivittäin, voitin kantabaarin viikkokisoissa miehiäkin mennen tullen. Se oli silloin, heh, mutta jotain taitoa on tainnut jäädä jonnekin muistiin... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aikalailla samaa mieltä!
   (Huomasitko jossain aiemmin kommenttini, että minulle selvisi vasta hetki sitten, että keskellä Helsinkiä sijaitsee kissakahvila nimeltä Helkatti..?)

   Poista
  2. Jep - olen kuullut kyseisestä kahvilasta. Viime kesänä kävin Kuopion kissakahvilassa ja sitä kokemusta en voi kehua. Toivottavasti Helkatti on parempi paikka. Meidän jo reilut 5 sitten kuolleen kissan nimi oli Helkatti.

   Poista
  3. En ole käynyt ensimmäisessäkään kissakahvilassa, ja Rovaniemellä sellainen on lopetettu. En ole kyllä menossakaan, koska arastelen tuntemattomia kissoja. Tuttu oli käynyt Helkatissa ja tykkäsi paikasta.
   No, nyt selvisi miksi tuo Helkatti, heh. :D

   Poista
 3. Minä join elämäni ensimmäisen Napuen Rovaniemellä muutama vuosi sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiva paikka ensimmäiselle kerralle, heh! Minä taisin kohdata ensimmäiseni niin, että Liskonainen toi sellaisen mukanaan tullessaan kyläreissulle. ♥

   Poista
 4. Minä en ole tuollaisesta juomasta kuullutkaan, mutta olen enemmän viinien ystävä. Toivottavasti tapaatte rovaniemeläisen ystävättäresi kanssa aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään Napuesta (gin) ole pitkään tiennyt, mutta hyvää se on! Ystävätär asuu kyllä lähellä, mutta työt ja miesystävä (Rovaniemeltä hänkin) vienevät hänen aikaansa. Eiköhän me silti joskus tavata.

   Poista
 5. Ihmisiin pettyy alati.Eläimiin ei juuri koskaan.Jos vielä otat kalenteriehdotuksia vastaan niin tietty toivon että jonkun lemmikin piirtäisit ja sen ei ole pakko olla kissa.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mutta onneksi on luotettaviakin ihmisiä! Toki otan ehdotuksia vastaan, kiitos, ja kaksi on tullutkin mieleen... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!