maanantai 17. tammikuuta 2022

Kroko (joutuu?) kertomaan...

"Eikä minulta kysytty mitään.."

On se tuo Stansta välillä aika pösilö! Huomasin kyllä, kun se jo Rovaniemellä ollessaan avasi läppärillä Viking line'n sivut ja olin ihan, että mitä hittoa. Siinä se naputteli ja mä arvasin! Ihan kokemuksesta ar-va-sin.

Sen verran sain vinkaistua, ettei se ottanut lähtöä Helsinkiin tulopäivänä, mutta seuraavalle illalle otti (koska perjantai, niin hytti maksoi vähän yli yksitoista euroa). Onneksi se nukkui edes yhden yön siinä välissä!

Jotain se höpisi tupakoista, mutta ketä ne kiinnostaa? Stanstaa vissiin, kun kerran meni tekemään noin. Mun piti sit komentaa se ottamaan (eri) reissureppu esiin...

Oliskohan se tajunnut mennä suihkuunkaan, jos mä en olisi käskenyt? Tuskin. Jotain se koitti selittää, et laivallakin voisi, mutta kokemuksesta tiedän XPRS'illä olevan niin kämäsen kokoiset suihkut, ettei kannata. Meni se sit.

Mutta sitä mä en ymmärrä, et suihkusta tultuaan se lakkas varpaankynnet? Vaikka on tammikuu? Eihän se normisti lakkaa niitä kuin kesällä. Outoa.

Eikä se siihen jäänyt - se lakkas kynnet sormistakin!? Auuuts...

Nyt ei pieni Kroko ymmärrä! Toisaalta ihan sama, kunhan ei mun käpäliin laiteta mitään tököttiä! 👀

(Kehtasi väittää, että heilautin päätäni? Olisi itse pitänyt käpälänsä paikoillaan..)

Tässä kohtaa Stansta yllätti ja meni ihan itse tekemään eväitä, mutta vahtimaan mun oli mentävä.

Noilla se pärjää, kun syö toisen parin illalla ja toisen aamulla. Ihmeen pieniruokainen tyyppi, mun mielestä. (Metukka näyttää kieltä?)

Siinä vaiheessa, kun Stanstassa alkoi näkyä hötkyilyn merkkejä, niin piti muistuttaa laivan lähtevän yhdeksältä. Joskus se on lähtenyt seiskalta ja useiten puoli yhdeksän. Että keitäppä kahavit joutessasi. Totteli.

Koska se oli niin kuuliainen, niin annoin ottaa perään lasillisen punkkua.

Käsityötä sen ei kannata ottaa mukaan. Paatti lähtee siis ysiltä ja siinä vaiheessa, kun me ollaan käyty kaupassa, on kello jo sen verran, että voisi alkaa nukkumaan. Jooko?

Nämä mä kerroin teille ennen reissua. Nyt olisi reilu tunti lähtöön ja mun pitää alkaa vahtimaan, että Stansta muistaa pakata repun oikein. Pääasia, että muistaa napata mut mukaan rintataskuun!!! 💚

Jatkuu...

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!