maanantai 23. toukokuuta 2022

Lähtöahdistus - aina.

Huomenta.

Huonosti nukuttu yö, pakkaaminen on haastavaa... Lähtöahdistus, kuten aina.

Nyt läppäri kiinni ja reppuun. Pitää ehtiä bussiin puolen tunnin päästä. Onneksi aurinko paistaa - saisinpa koneessa ikkunapaikan! Miten minä jaksan aina jännittää?

Hyvää alkanutta viikkoa!

13 kommenttia:

 1. Eiköhän tuo lähtöjännitys ala jo helpottaa kun olet niin monta kertaa ollut lähdössä viime aikoina. Toivottavasti on tulossa ihan mukavat päivät äidin kanssa ja äidin kunto menossa edes vähän parempaan suuntaan. Toivotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan. Aina vähän jännittää tuleeko bussi oikeaan aikaan jne. Kaikki meni hyvin ja sain ikkunapaikan viimeisestä penkkirivistä.
   En ole koskaan nähnyt äitiä tuollaisena, kuin nyt. Kipuinen, hidas ja väsynyt. Toivottavasti huomenna parempi!

   Poista
 2. Minullakin on lähtöjännitystä, oli matka melkein minne vain. Onneksi se siinä sitten muuttuu isoksi innostukseksi ja jää vain välivaiheeksi.

  Upeaa reissua 🦋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Jännitys kesti tällä kertaa bussiin saakka ja sitten helpotti. Lentokentällä kaikki on niin tuttua.
   Täällä aurinko paistaa melkein pilvettömältä taivaalta!

   Poista
 3. Huikean hyvää reissua sinulle!
  Äidille paljon terveisiä.
  Voi tänään en ollut kotona,lähdin aamusta ajelemaan Jyväskylään,tulin kotiin iltapäivästä. En päässyt sinulle heiluttamaan!
  Minäkin kuulun vähän niihin joilla on perhosia vatsassa jos jonnekkin pitemmälle reissulle pitäisi lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiitos! ♥
   Lento oli harvinaisen haastava. Nousu pomppuinen ja kun paikka oli viimeisessä rivissä, niin meteli oli kova. Ei tarvinnut nukkua, kun lentoemot kolistelivat selän takana (paukuttelivat luukkujen ovia).
   Minähän jännitän jo sitä, että muistanko ottaa kaikki tarvittavat jutut mukaan. Vielä ainakaan ei ole tullut mitään mieleen, mikä olisi jäänyt...

   Poista
 4. Muistan tuon lähtöahdistuksen niiltä kaukaisilta ajoilta kun lähdin kesäksi Italiaan. Italian opettajani oli siitä minulle kertonut, joten tiesin odottaa. 🙂 Hän sanoi että se haihtuu kyllä heti kunhan matka alkaa. Hyvää matkaa sinulle 🌷Itse pysyn mieluiten kotona. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minulla ei ole näiden Rovaniemen reissujen suhteen vaihtoehtoa olla käymättä. Onneksi lähtöahdistus helpottaa aina pian. Toinen ahdistus tulee täällä perillä, mutta kestää vain ensimmäisen päivän.

   Poista
 5. Kaikkea hyvää sinne Pohjoiseen ja varsinkin äitisi olotilaan helpotusta - sinä jo varmaan tuot sitä läsnäolollasi, mutta kipu on inhottava kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kuin äidin suusta tuo "kipu on inhottava kaveri". (Itse nitkautin selkääni nyt aamulla ottaessani roskapusseja pois alakaapista - toivottavasti se menee ohi!) Mutta juu, äidin tahtiin mennään. Enimmäkseen. ;)

   Poista
 6. Toivon että äidillä on tänään parempi päivä. Pelkästään kivut voi väsyttää ja päinvastoin, nuorempaakin. Äitisi takuulla ilahtuu tulostasi ja läsnäolostasi, jos se varmaan auttaa. Molemmille jaksamista toivotan. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää korjata: JO se varmaan auttaa, ei jos.

   Poista
  2. Kiitos! ♥
   Äiti näemmä nukkuu olohuoneessa sohvalla suoritettuaan aamutoimet, jotka nekin vaativat melkoista ponnistusta. Suihkuttelija tullee joskus tunnin päästä, joten hyvä, että lepää ennen sitä.
   Äidin väsymys johtuu niin monesta syystä: ne kivut, aika vahva lääkitys ja tietysti ikä. Otetaan rauhallisesti!
   (Tänään ehkä kaupan kautta pizzojen sekä kastikkeen tekoa - perinteinen keittiöpäivä siis..)

   Poista

Kiitos kommentistasi!