lauantai 7. toukokuuta 2022

Seitsemäs kerta

Ai että.

Laivalta palattu ja hitsi, en ottanut kuvaa hytin ovesta!? Miten se pääsikään unohtumaan??? Pitää tyytyä hyttikorttikuvaan. Oli vain yksi hytti välissä siihen, missä ollaan oltu MP:n kanssa pari kertaa. Nyt siinä oli laivalta tuttu porukka.

Kävin ennen lähtöä palaveeraamassa siellä toisessa baarissa bingosta. Olihan se hieman haastavaa, kun piti melkein rautalangasta vääntää ja sitten ne kaksi muuta puhuivat "intiaa" keskenään. No, aloitan kesäkuun alusta ja katsotaan miten se sujuu. 👍

Tavattiin sen jälkeen MP:n kanssa TheBaarissa ja vaikka oli tarkoitus olla ajoissa, niin minuutit katosivat jonnekin.

Mentiin yhdellä ratikalla Senaatintorille eikä tajuttu hypätä ekaan neloseen. 


Aikataulunäyttö väitti viitosen liikkuvan, mutta ensimmäistäkään sellaista ei nähty.

Mentiin seuraavalla nelosella.

Lähellehän sekin menee. Siihen entisen vankilan viereen. Rajavartiolaitos oli paikalla.

Olin harvinaisuus, koska käytin edelleen maskia. 😷

Joopa joo, tein itselleni sängyn, jotta MP voi nukkua siinä. 😣 Tuo sohva ei yrityksistäni huolimatta auennut, joten nukuin hetken yläsängyssä. Ei muuten ole ollenkaan helppoa laskeutua sieltä alas näillä kiloilla ja gebardin notkeudella. Vältyin loukkaamasta itseäni, huoh.

Piipahdettiin takakannella, josta otin 'muutaman' kuvan...

Melkein tuli kylmä.

Sanoin MP:lle, että tulevana kesänä mennään Vallisaareen päiväksi. Kävin siellä sen ainoan kerran (näemmä 2016), jolloin se avattiin yleisölle. Ihan mahtava paikka!

MP oli vähän rasittava. Ymmärrän, että mies elää isojen muutosten keskellä irtsanouduttuaan töistä matkalla uuteen ja niin edelleen.

Oli ottanut jo muutaman lasillisen viiniä ja vähän muuta juomaa. Kovasti puhuva mies puhui vieläkin enemmän, huoh.

Käytiin shoppailemassa, kuten aina. Sekin oli haastavampaa, kuin yleensä.

Vietiin ostokset hyttiin ja satuttiin trubaduuribaariin, kun siellä oli karaoke eikä yhtään laulajaa... Kuk-ku-ru-kuu... ♪♫♪♪...

Kuulin ensimmäistä kertaa, että MP:kin lauloi. Siitä on video, mutta lupasin olla julkaisematta sitä. 😁

Käytiin vielä yöllä discoilemassa. No, MP haukotteli ja minä tanssitin ujonoloista isoa miestä. Oletan, että "pelastin" hänen iltansa. 😘

Taidanpa lähteä seuraavalla kertaa päiväristeilylle. Niin, että pääsen pitkästä aikaa muutamaksi tunniksi maihin. Kunhan lämpenee. Ajatus olisi lähteä käymään myös Tukholmassa, ehkä (EDIT. Ostinpas juuri yksin itselleni Tukholman risteilyn kesäkuun alkupuolelle - maksoi etukortilla alle kympin!). Vanha rouva, koska sinä tulet? 😀 Ennen juhannusta olisi kiva, mutta tavataan ensin Rovaniemellä, joohan?

MP on kuin veli ja siksi me näemmä voimme kiukutella toisillemme juuri sen verran, kuin siltä tuntuu. Mies on kuulemma vielä tänään tulossa tänne, joten otin ruokatarpeita pakkasesta kokkailua varten.

Nakkikeittoa? Lantut, porkkanat, purjot, perunat ja nakit. Jäävuorisalaattia ja mitä? Kerron sitten, kun olen keksinyt ja tehnyt. Pitäisiköhän nukkua hetki? 😏 (Nukuin)

Palataan.

2 kommenttia:

 1. Aah minä taas ihailin tuota kaunista merta💙
  Ihana hapsu pontso sinulla,kiva kevyt asu just sisällä oleiluun.
  Me ollaan oltu lasten kanssa päivä Tukholmassa reissussa keväällä kauan sitten,oli mukava kävellä Tukholmassa aurinkoisessa säässä.
  Mukavaa viikonloppua ja halaus huomiseen äitienpäivääsi❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Päivi! ♥ Ja samoin!
   Sain joskus aikaa sitten Mammalta tuon ponchon ja samalla samanlaisen vaaleanpunaisen. Näppärästi ja helposti juhlaisa vaate, kun kesällä heittää sen vaikka yksivärisen mekon päälle.
   Vähän jänskättää ajatus lähteä yksin Tukholmaan!? (Etukortti ei käynyt perjantailähdöille.) No, pärjäänhän minä yksin, uskoisin. Harmittaa, että buffet olisi maksanut peräti 38 euroa ja se on minulle liikaa! Varsinkin yksin. Siksikin, kun risteily maksoi vain 6,35 euroa.
   Viikkari (Amorella) rantautuu tuttuun paikkaan ja jos on hyvä sää, niin tiedän minne kävelen. Säästä puheenollen, täällä sataa nyt vettä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!