keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Öh ja köh

Ilmassa on melankoliaa.

Eilinen bingo sujui hyvin, vaikka väsytti lähteä. Yksi ystävätär kävi moikkaamassa paikan päällä. Tiskin takana työskentelevä mies tarjosi friteerattua kanaa currykastikkeella. 

Pitänee opetella katsomaan bussin aikataulut sovelluksesta puhelimella, sillä palelin pysäkillä taas aivan liian pitkään.😨

Toinen opeteltava asia on olla poikkeamatta 24h-kauppaan kotimatkalla. Tulee nälissään ostettua ruokia, joita ei välttämättä saa syötyä. Pizzasuikaleet (1,89 - 1,13 = 0,76 euroa) pistin pakkaseen. Saunapalvikinkkua (4,65 - 2,79 = 1,86 euroa) olen syönyt tänään patongin päällä ja ilman. Italiansalaattia (1,98 - 1,19 = 0,79 euroa) söin nuivan grillimakkaran kera. Yäh. Pahaa molemmat.

8,52 - 5,11 = 3,41 euroa, mutta jos ne jäävät syömättä? 20.11. jälkeen kulutus on nyt 12,41 + 3,41 = 15,82 euroa ja nälkä kateissa. 😢

Asiaan eli syömättömyyteen vaikuttanee se, että heräsin aamulla kurkku tulessa. Päätä särki hitokseen koko päivän ja paleli. Mittasin lämmön: 35,5 astetta!? Teen k-testin huomenna, jos oireet jatkuu. Kurkkua alkaa yön myötä taas kivistämään. Kuiva yskä kiusaa.

Mieli on vähän maassa. Äiti soitti eilen ja toivotti hyvää Lucian päivää. Ja Seijan nimipäivää - oli Seijallekin soittanut onnittelupuhelun. Voi äiti, joulukuun kolmanteentoista on vielä aikaa. Tänään en pääkivun vuoksi soittanut, mutta huolestuttaa kyllä. Jaksa, äiti, jaksa. 💗

Taidan napata vielä särkylääkkeen yötä vasten...

Hyvää yötä.

12 kommenttia:

 1. No ei ihme että on melankoliaa ilmassa. Toivottavasti äidin seuraava puhelu onnistuu paremmin. Olisiko jotain ohimenevää häikkää? Ja toivon myös että sun tauti on nopeasti ohimenevää, eikä olisi koronaa. Jo sua nyt koetellaan! Mulla muuten lämpö laskee aina alilämmön puolelle, kun oon tulossa kipeäksi, niin nyt koronassakin. Tosin sitten nousi kuumekin myöhemmin.
  Koita parantua, muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kurkku oli aamullakin kipeä, mutta sainpahan nukuttua. Jätin testin tekemisen vielä huomiselle, että jos koen syytä tehdä sen. Toivotaan, että tuleva aamu olisi kahta edellistä parempi!

   Poista
 2. Kaikenlaisia pöpöjä on nyt liikkeellä, vai vilustuitkohan siellä bussipysäkillä? Joka tapauksessa toivon, että olosi paranee pian! <3

  Lämpimiä ajatuksia myös äidillesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥
   Koitan vaihdella sukkia koko ajan täällä kotonakin. Ja ottaa toppatakin käyttöön, jos menen huomenna ulos...

   Poista
 3. Voi sentään jaksuja täältäkin.
  Äidille paljon sydämiä hänen päiviinsä❤️
  Täälläkin kyllä niin flunssa kourunut meidän väkeä. Perheen 5v ollut nyt keuhkoputkentulehduksessa. Itsellä korona selätetty onneksi.
  Pysy terveenä🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Toivottavasti tämä olisi omalla kohdalla ihan tavallista vilustumista/flunssaa!

   Poista
 4. Nyt on melkoisesti flunssaa liikkeellä. Minullakin monta tuttua kipeinä. Eiköhän se ole vaan tätä talviflunssaa eikä enää koronaa. Toivottavasti olosi kohenee mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin!
   Juuri nyt pahinta on kuiva ja ÄRSYTTÄVÄ yskä, köh köh..!

   Poista
 5. Mutta äitisi soittaa ja ihan oikeaan paikkaan? Silloin on vielä monta pullaa hyvin uunissa 👍.

  Toivottavasti et ole koronassa, minulla se on ollut melkoinen riesa ja vielä vain jatkuu 😞.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että olisi "tavallista" flunssaa! Tsekkaan olon aamulla ja teen testin, jos siltä tuntuu.
   Äiti oli vähän outo tänäänkin, mutta saattoi johtua siitä, että juuri puhelun aikaan tuotiin ruoka eteen. Uloshan hän kaipaisi, mutta ei pääse.

   Poista
 6. Toivottavasti ihan tavallista flunssaa, ettet koronaa ole saanut napattua mistään🙏 Minä en heti tajunnutkaan, että äitisi toivotti väärin tuon Lucian-päivän; itselläkin täällä vähän ajantaju menee sekaisin, mutta onneksi selitit asian. Ei se kuitenkaan koskaan kiva ole huomata, että läheisellä alkaa tuo kognitiivinen puoli heikkenemään. Jospa se siitä vielä, edes pikkasen palautuisi❤️t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oudointa oli se, että äiti sanoi pyytäneensä hoitajaa katsomaan päivän kalenterista?! Oletan, että itselläni on ihan tavallinen räkätauti. Kotitesti negatiivinen eikä lämpöä ollenkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!