keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Kaunista? Leppoisaa? Hieman hillitöntä?

Iso kiitos! 💛

Susanna H. toivotti blogissaan Luonnon luomaa: "Kaunista, leppoisaa ja hieman hillitöntä tammikuun jatkoa 💖". Itsellä ei ollut blogiansa lukiessani (eikä tässä kuussa näemmä muutenkaan?) ihan paras fiilis, joten vastasin, että: "Hillitöntä? Täällä ennemminkin hallitsematonta. Kaunista? Vettä sataa. Leppoisaa? Juuri mikään ei nyt onnistu." 🙈

(Kuva facebook'ista lainattu)


Susannan vastaus oli niin ihana, että pyysin luvan saada kopioida sen tänne StanstaLandiaan. Sain luvan, kiitos! Tuossa vastauksessaan voi olla parempaa mieltä tuovia asioita teille muillekin:

"Jos kaikki ei onnistu, tavoittele yhtä.

Leppoisaa: Ota aamu löysästi, juo kuppi kahvia hitaasti ja nautiskellen, istu ikkunan ääreen laskemaan ulkona liikkuvia ihmisiä, ryhdy suunnittelemaan ensi joulun joulusiivousta, lue mainoslehtinen ajatuksen kanssa, avaa radio ja kuuntele jotain ei-tuttua kanavaa, tee itsellesi jalkahieronta, etsi youtubesta ohjevideo johonkin uuteen tai katsele kissavideoita. Siinä muutama esimerkki.

Kaunista: Jos löydät vesipisaran, katso maailmaa sen läpi, katso lätäkköjen heijastuksia, tutki sateenvarjojen kuvioita ja värejä, mieti oman elämäsi parhaita juttuja juuri nyt, ota kännykällä lähikuvia ja katso niitä hieman suurennettuina, etsi väkijoukosta tyytyväisten ihmisten ilmeitä tai käy kaupoissa katsomassa kaikkea kivaa ostamatta kuitenkaan mitään. Tai jotain sinne päin.

Hillitöntä: Lähde ulos, vaikka sataa, juuri ennen kotiin saapumista polkaise jalkasi kovaa vesilätäkköön (saat kenkäsi ja sukkasi kotona nopeasti kuivumaan), osta yksi irtokarkki (ei enempää), ota kadulla pari tanssiaskelta jossain välissä, jää katselemaan jotain näyteikkunaa, jota tavallisesti et katselisi, pukeudu yöpukuun (tai vastaavaan) jo iltapäivällä, laita kännykkä pois päältä jo iltapäivällä ja vietä loppu päivä radiohiljaisuudessa, katsele teinielokuva tai vielä parempaa: ihan lasten elokuva tai syö sitä ruokaa, joka oli 10-vuotiaana lempiruokaasi. Tai jotain muuta vastaavaa.

Kyllä sinä jotain keksit
👍🥰."


Oi, ihana Susanna H.! Sinulla on sana & säilä! Löysin kommenttisi juurikin sellaisena hetkenä, kun sanasi koskettivat ja tulivat enemmän, kuin tarpeen. Saatoin hetken jopa hymyilläkin, KIITOS!!! 💖

Kakkuhaaste aloitettu. Siitä seuraavaksi. 😊

Sateista ja märkää keskiviikkoa!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!