lauantai 16. syyskuuta 2023

Siirappia

Eka lahjakortti.

Naurattaa, että ne lahjakortit olisivat voimassa vuoden verran, mutta kestääköhän ne lompakossa viikkoakaan..? Lähdin eilen illalla kävelemään ostarille ihan jo siksikin, että lähipäiviksi on luvattu sateita. Ja siksi, että siellä on S-market. Oli kaunis auringonlasku.

En ole perehtynyt kunnolla tulevaan Raide-Jokeriin ja oli yllätys, että yksi pysäkki tulee näinkin lähelle. On varmaan pakko käydä kyydissä päästä päähän, kunhan alkaa liikennöimään.

Ostoslistalla oli vain nämä:

Jotain muutakin tuli silti kerättyä. Vähänkö hassua, että ostokset tekivät kymmenen senttiä yli lahjakortin. Aika tarkka, vaikka en itse laskenut! 😅

Olin ostavinani hunajaa...

Vasta kotona katsoin pulloa tarkemmin ja selvisi, että kyseessä onkin vaalea siirappi. Miksi se ei ollut siirappihyllyssä vaan hunajapullojen seassa? Hö.

Yöunet jäi muutamaan tuntiin, aamukahvit join ja taidan kellahtaa katsomaan eilisen Vain elämää -jakson.

Tuulista lauantaita!

7 kommenttia:

 1. Tuo ruoka-apu ja lahjakortit ovat hyvä ja tärkeä apu ja asia sinulle. Keksit kyllä käyttöä siirapillekin ja se säilyy avattunakin melko pitkään.
  Täälläkin on ollut melko tuulinen päivä ja aurinkokin on paistanut. Sateet saisivat nyt pitää taukoa, koska tuolla pihalla on vielä paljon tekemistä ja pudonneiden omenoidenkin poimimista.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sununtaita!
   Aamusta satoi, nyt paistaa aurinko ja tuulee. Enköhän keksi käyttöä siirapille. Nyt pitää mennä paistamaan jauhelihaa...

   Poista
  2. Sunun-? Heh, sunnuntaita!
   Mitä meinaat tehdä omenoille?

   Poista
  3. Enpä enää itse tarvitse liiemmin omenoita. Tässä vuosien varrella niistä on tehty vaikka mitä, viinistä alkaen, mutta nyt olen vienyt niitä ystävälle ja muutamat naapurit ovat käyneet niitä hakemassa. Iso osa maahan pudonneista alkavat aika nopeasti tummua ja linnut nokkivat niitä, joten ne pitää vain kerätä ja levitellä tuonne sireeniaidan alle maatumaan.

   Poista
 2. Mielenkiintoinen tuo siirappi, kerro miltä maistui kun joskus avaat sen.
  Löysin ruokakomerostani pullon vaahterasiirappia. Se on herkkua esim. vanilja jäätelön päällä. T.Selja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!