torstai 6. syyskuuta 2012

Tässä Minä olen.

Muutama sana sieltä ja täältä:Ensin "jonkun ajan" päästä. Ostimme Tupon kanssa kesän loppuessa Mölkky-palikat ja pakkohan niitä oli lähteä kokeilemaan. Ostimme pullon viiniä mukaan (kolmeen pekkaan) ja menimme Leninpuistoon pelaamaan. Olipa mahtavaa huomata, että siellä oli samaan aikaan porukkaa pelaamassa petanqueta ja krokettia sekä siellä lensi frisbee. Pelipuisto!Tuppo voitti yhden erän ja minä toisen. Ei ollut kesä enää sillä sormet kylmenivät. Kiitos ystävällemme J:lle osallistumisesta!

Olin (olimme) viime viikon sunnuntaina katsomassa ja kuuntelemassa Leonard Cohen'ia. Pääsin saamallani lipulla "sattuneista syistä" aitioon, jossa meitä oli kaksi ihmistä paikalla. EN TODELLAKAAN pettynyt milliäkään!!! Aivan mahtava konsertti, tykkäsin. Sain käteni kipeäksi taputtamisesta ja nautin joka solullani. Lisää tuollaisia, kiitos!

En tajunnut huumassani ottaa itse yhtään ainoaa kuvaa. Tuppo otti tuon kuvan lasin takaa.

 Sitten aiheeseen Kallion puistokirppis. Joku pyysikin kuvia sieltä. Nyt saatte. =)Porukkaa oli TAAS valtavasti. Taivaalla oli hurja määrä tummia pilviä, mutta ne osasivat jälleen kiertää meidät. Löysimme Tupon kanssa paikan meille ja aloimme levittää kamppeita. Sama huopa ja melkein sama paikka kuin edellisellä kerralla. Pakko mainita, että olemme siinä samanlaisia Tupon kanssa, että emme halua sinne missä on eniten porukkaa. Pitää olla vapaata tilaa ympärillä. 


Oli kiva levittää myynnissä olevat talvitakit ja -liivit tuohon rinteeseen. Se oli jyrkempi kuin mitä kuva väittää.


Sain myytyä ensin kaksi takkia sekä yhden liivin (Kiitos Ystäväni P.!!) ja Tuppo myi vielä tuon vihreä-valkoisen takin. Loput ovat edelleen myynnissä *wink* ja halvalla. (Laitan tarkempia kuvia ja tietoja pyydettäessä) Ai niin, nuo mustat collegehousut Tuppo myi myös. 

Yksiäkään kenkiä en saanut myydyksi. Nuo beiget saappaat ovat melkein käyttämättömät, koko 38 ja erittäin hyvät jalassa. Olen käyttänyt niitä kaksi tai kolme kertaa, mutta kun en osaa kävellä koroilla, niin en osaa. Mustat saappaat ovat kokoa 37. Ihanat, mutta vähän liian pienet minulle. Takana olevat nilkkurit, koko 38, ovat täysin käyttämättömät kun en saanut itse vetoketjua kiinni. Liian korkea jalkapöytä, pahus. 

Tuppo haki hurjan houkuttelun jälkeen kasan avaamattomia lätkä-ja muita kortteja kellaristaan. Myyntiin. (ou jee! "Romua" pois!!) Niitä kyllä menikin vaikka MINUN mielestäni outoon hintaan. Tuo lompakko ei toiminut houkuttimena vaikka kuvittelin niin...


Yksi päivän hienoimmista jutuista oli se, että tutustuimme vieressämme olleeseen "käsityöläiseen". Hieno nainen, josta tuli jostain syystä tosi paljon Liskonainen mieleen. Sellainen kaikkien kanssa toimeen tuleva supliikki nainen! Ihanaa! Vaihdoimme numerot ja aion varmasti soittaa hänelle! 
Saldomme myynnistä oli Tupon kanssa yli viisikymmentä euroa! Hyvässä seurassa ja kauniissa säässä, jesh. Sama se, että joutui taas vähän hikoilemaan ns. tallinna-kärryjen kanssa. 


Noita cd-levyjä en enää ottanut mukaan. Tuosta saisi hyllyn täytettä edullisesti. En takaa sisältöä, vain laadun, heh heh. Jollain könttähinnalla haluan noista eroon?! En tietenkään postita noita mielellään...

Heh, oliko nyt rennompaa tekstiä? Kuuntelin tässä samalla Elokuuta ja Tuppoa sekä chattailin facebookissa. =D Että jos on virheitä niin ihan sama. 

Olin eilen ekstrakeikalla kun opiskelijat halusivat laulaa. Voi  mikä meteli! Menen myös tänään laulattamaan. Huomenna menen pomoni, Tupon sekä yhden kanta-asiakkaan kanssa katsomaan ja kokemaan Suomi-Ranska -matsia. Mahtaa olla kokemus tällaiselle Lapin likalle kun myytyjä lippuja on liki 40 000 kpl. Meillä on paikat parhaasta katsomosta! Olkaa kateellisia?

Ja huomista varten olen opettanut uuden valitsemani likan karaokeen. Toivottavasti pärjää. Itse menen taas niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Että hommia piisaa.

Voitin blogin arvonnassa. Katsokaa! Hyvä minä. 

NYT puen vaatteet ja vien Tupon ulos syömään. Illaksi siis laulattamaan. 


Haleja teille kaikille! Sydämestäni! <3 

 2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!