keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Arvonta (vihdoin) suoritettu!

Anteeksi, että kesti!En jaksanut tulla koneelle. Oikeasti, pitkään aikaan ON joulumasennus! Olen niin jouluihminen, että ahdistaa olla tekemättä mitään sen joulun eteen. Hemmetti!


Joo-o, oma moka. En vaan saa (taaskaan) aikaan mitään. Käyn ehkä pientä parisuhdekriisiä tässä joulun alla. (Kaikki vissiin ok..) Korostin sitä masennusta eilen käymällä Kallion kirkossa laulamassa Kauneimpia Joululauluja...Ei tullut sielläkään joulumieli, paitsi viimeisen virren viimeisessä säkeessä. (Maa on niin kaunis) Mummoa ikävä.


Mentiin "kirkkokahveille" ja ne "kahvit" venyi...


Silti just äsken se arpajaisten voittaja vihdoin selvisi...


Soitin jo Päiville. ONNEA PÄIVI!!! 
Kirje lähtee tänään laatikkoon. Pakattu jo merkkeineen. :)


Joulumieltä teille, jotka jaksatte nauttia siitä..!

5 kommenttia:

 1. Joulumieltä, jouluiloa. Mun joulu tulee kiireettömästä yhdessäolosta, ei krääsästä ja paniikista ja pakosta tehdä sitä sun tätä. Parisuhdekriisit on ihan terveellisiä, jos ne laittaa ajattelemaan asioita ja arvostamaan sitä significant otheria entistä enempi. Välillä pitää kriiseillä, jottei ihan arkeen uppoa ja löytää taas sen yhdessäolon ihanuuden.

  Treffattaiskos ensi vuonna, oon ollut suhteettoman laiska yhteydenpidossa?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka HannaHoo!
   Joo, tänään on se ainoa päivä kun lähdetään vähän krääsäilemään. Pitää niille Tupon tyttärille käydä jotain ostamassa, mutta kiltit ja vaatimattomat tytöt antoivat niin hyvät ohjeet, että niillä selviää. Eikä ne vaadi edes paljoa rahaa. Sukkia, vihkoja ja sen sellaista. Itse pyysin Tupolta (kysyttäessä) vain jotain halpaa nättiä rannekelloa...
   Ainoa jouluruoka, jonka aion itse tehdä, on imelletty perunalaatikko. Sellainen kunnon hämäläinen versio: löysä ja makea. Kaikki ei siitä tykkää, mä tykkään.
   Voitais tosiaan treffata ensi vuonna. Mielellään! :)
   (kriisejä tulee ja menee, nytkin meni jo..)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!