sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 viimeinen perjantai

Näemmä otan nyt loppukirin tähän vuoteen, hah.


Siis tarkoitan näitä päivityksiä, mutta haitanneeko tämäkään? Mutta perjantai oli niin kiva, että se ilo on jaettava. :) 

Lähdimme liikkeelle iltapäivällä. Kävimme ensin asioilla ja sitten treffasimme ystävämme J:n. Menimme samalla ratikalla Ruoholahteen ja siellä Kaapelitehtaalle


Meillä oli liput Hurjaruuth'in Talvisirkus Kosmokseen. 


Paikka oli sikäli jännittävä, että olen käynyt Kaapelitehtaalla vain kerran aiemmin ja siitäkin on paljon aikaa. Paikka oli kovasti muuttunut.


MUTTA kokemus oli mitä mainioin! SUOSITTELEN kuka vaan pääsee paikalle!!! (Esityksiä on 6.1. saakka)


Stroboja, savua, hyvää musiikkia, taitureita, yllätyksiä, naurua, akrobatiaa, notkeutta, eikä hetkeäkään tylsää!

Palasimme hyvillä mielin kotinurkille, kävimme ruokakaupassa ja tulimme kotiin tekemään "joulunjälkeistä" ruokaa. *hih* Perunat (ilman laatikkoa) kiehumaan ja "taikina" tekeytymään -ei imeltymään...Päätin tehdä HYVIÄ jauhelihapihvejä ja vaikka niistä ei kauniita tullut, niin hyviä kyllä!


Mukaan tekaisin erittäin mausteista kermasoosia...


...a'vot: söin itseni niin tyrmään, että jouduin tunniksi jäähylle pää tyynyssä. Ihanuutta!


Lopun porkkanalaatikon kanssa taivaallista! Om-nom-nom. Nyt olen kyllä syönyt! Olisihan tuolla jääkaapissa vielä suklaatakin, jota ei joulun aikaan juurikaan syöty...uiih.

Taitaa olla joulu vietetty ja herkut syöty..!!!
2 kommenttia:

  1. Kävin kuolaamassa noita jauhelihapihvejä! Parasta on itse tehdyt pihvit ja perunamuussi.Itse paistaisin vielä keon sipulia.Nam!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista tulikin tosi maukkaita! Ymmärrän sipulin, mutta kun pihveissä oli jo sipulikeittopussi ja iso paistettu sipuli mukana, niin olisi saattanut mennä vähän liioittelun puolelle. Vai mitä? =)

      Poista

Kiitos kommentistasi!