lauantai 16. elokuuta 2014

Aamuyö...

...pistää ajattelemaan vaikka mitä.


Ja poistamaan yhdellä napin painalluksella kaiken mitä juuri kirjoitin. Voi hyvää huomenta??? Kirjoitin aika pitkästi - sitten painoin jotain nappulaa ja toista nappulaa. Ja vaikka yleensä kaikki tallentuu automaattisesti, niin eipä tällä kertaa... Kokeilen siis kirjoittaa suunnilleen samat uudestaan. Huohh.

Kaikkihan te tiedätte, että meneillään on yleisurheilun EM-kisat?! Meillä on TV auki jokaisen lähetyksen ajan. Itsekin olen sortunut seuraamaan kisoja yllättävän paljon. Ja Tuppo jaksaa selostaa urheiluhistoriaa ja tuloksia vuosien takaa (hoh-hoij-jaa..). Hienosti osa suomalaisista ovat kyllä pärjänneet! Tänään kun miehet kävelivät 50 km, se oli kuin olisi iltasatua luettu. Nukuin koko kisan ajan ja näin vain lopun. Mahtava suoritus voittajalta!

Nyt ei sitten väsytä. Vähän vain...

TheBaarissa oli alku illasta vaisu meininki. Paikan yllä lepää vieläkin kanta-asiakkan menetys. Vähän ennen keskiyötä paikan valtasivat nuoriso ja jokin synttäriporukka. Tuppo tuli vastaan, mutta sai vatsansa tosi kipeäksi. Hän meni nukkumaan heti kun päästiin kotiin. Minä en.

Äiti ei ole pitänyt yhteyttä! Joko siellä lapissakin vaivaa kuumuus tai sitten vanhusten hermoja syö se, etteivät jaksa vanhaan malliin mennä keräämään marjoja niin kuin ennen. Soitan sinne pian.

Itsellä vaivaa se perinteinen aikaansaamattomuus. Monen löysän päivän jälkeen sain sentään yhtenä päivänä ryhdistäydyttyä sen verran, että pesin kaikki pyykit ja astiat. Ja tein ruokaa salaatista lähtien. Ehkä tuo lämpö vaikuttaa iästä riippumatta kun emme ole enää jaksaneet edes puistoon mennä?

Ja nyt kun olen yrittänyt kirjoittaa saman tekstin muutamaan kertaan on aika kaivautua Tupon kainaloon. Pahoittelen jos tämä teksti tuntuu sekavalta! Olo on saman kaltainen. Väsy ja ei-väsy.

Rauhallista ja lempeää aamuyötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!