maanantai 11. tammikuuta 2016

Pyhäpäivänä pekonia ja vähän muutakin...

Kaduilla -ja meillä- tuulee!


Olipas se hyvä, että menin eilen bingoon. Neljän tavallisen kierroksen (voitin viisi euroa!) jälkeen pelataan aina ns. rahakierros eli laput maksavat kaksi euroa kappale ja silloin pelataan suoraan 'täyteen ruudukkoon'. Voittaja saa lapuista maksetun yhteissumman. Eilen se oli 76 euroa ja MINÄ VOITIN SEN!!!

Ennen bingoon lähtöä pistin pekonit pellille ja uuniin. Samaan aikaan keitin täysjyväspagettia.

Sotkin molemmat samaan voideltuun uunivuokaan, maustoin ja lisäsin sekaan kuvan ruokakermaa. Hässäkkä meni takaisin uuniin.

Tuppo ei hämäläisenä miehenä (kuten adoptioisäni) pidä pastaa ruokana vaan lisukkeena, mutta syö mitä teen. Tänään syödään broilerin koipia. Keitän riisin lisäksi perunoita, jotta mies on tyytyväisempi. Heh.

Bingon jälkeen menin tapaamaan Poikaani. Samalla sain idean tehdä hänelle sekä kämppäkaverilleen villasukat. Kuvio on erittäin haastava, mutta jos sen saan ja onnistun, niin se on molemmille enemmän kuin osuva. Saattepa nähdä JOS saan ne tehtyä!?!

Tänään (maanantaina) on sovittu tapaaminen yhdeltä. Ennen sitä pitäisi (nukkua ja) hakea kahdesta paikasta rahoja, jotka olen lainannut. Ulkona on edelleen pakkasta, mutta ilkeämpää on tuuli, joka puskee tuo rikkinäisen ikkunan saumoista sisään. Hrrrr -kylmä!

R.I.P. David Bowie 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!