perjantai 22. tammikuuta 2016

Säätöä, sukkia ja soppaa

Näkyykö ne "kaikki" nyt?


Koitin tässä muutella joitain tekstien värejä kun niistä oli "puhetta" Marjatan ja Megin kanssa. Yritin laittaa ne oransseiksi, kuten ne ennenkin oli. Onnistuinko? Toivottavasti.

Tein sen jauhelihakeiton. Jos ei muuta, niin kun kuori toista kiloa perunoita, puoli kiloa porkkanoita, pilkkoi sipulin, paistoi jauhelihan ja teki kaiken muun tarvittavan, niin lopputuloksena oli LÄMMIN OLO ja neljä litraa soppaa valmiina.

"Jatkoin" sen salaatin ja hyvää tuli. Alkupala salaattia ja (Stansta muussaa oman soppansa tapojensa orjana) soppaa päälle.

Ostin facebook'in kierrätysryhmän kautta mekon. Nyt kyllä nolottaa: myyjä pyysi tarjouksia ja alkuhinta oli kolme euroa. Tarjosin neljä ja sain tuon sillä. Menin noutamaan mekkoa ja olin varannut toppatakin taskuun tasarahan. Kaupat tehtiin hyvässä hengessä, mutta paluumatkalla huomasin, että taskuuni oli jäänyt kahden euron kolikko. Pahus! Laitoin saman tien tekstiviestin myyjättärelle, että tulen tuomaan rahan. Hän vastasi:"älä turhaan; sait muuttoalennusta -50%". Vähänkö noloa??? Mutta sopiva ja ihan peruskivan näköinen mekko.

Jatkoin kissasukkien tekoa enkä ollutkaan tyytyväinen. Purin resoriin saakka ja jatkan siitä uudestaan. Ei tule enää harmaita kissoja eikä keltaisia silmiä. Tulee valkoiset kissat. Sauna Tupon kanssa lämmitti ja lepuutti pettyneitä hermoja - purkaminen ei ole koskaan kivaa! Mutta onhan se parempi purkaa kuin jatkaa neuletta, johon ei ole itse tyytyväinen.

Pitää lähteä käymään Mammalle apteeksissa. Ja pitäisi vissiin mennä illalla tuuraamaan kuumeessa olevaa karaoke-emäntää. Ei kyllä huvittaisi, mutta jospa silti. Voihan se olla pitkästä aikaa ihan kivaakin vaikka baarit yleisesti ottaen ovat aika tyhjinä porukoiden viettäessä 'tipatonta' tai aloitettua terveellisemmän elämän.

Rentoa alkavaa viikonloppua!


PS. MK, mites muutto sujui?

3 kommenttia:

 1. No nyt näkyvät taas kaikki kommentit. Mikä lie häikkä ollut.
  Keitot ovat mainiota pakkasruokaa. Toivottavasti alkaa nyt viikonloppuna lauhtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne kommentit näkyi koko ajan, mutta sain muutettua noi tekstit oranssiksi ja nyt ne näkyy! :)
   Äääh, tuli nukuttua liian pitkään. Nyt on kiire mennä hakemaan Mammalta paprut, sit tapaamaan ystävää, sit kynsihuoltoon, apteeksin kautta Mammalle ja vissiin vetämään karaoke illalla. Uuh! Ihan sama pakkasille? :/

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!