maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hankalahko päätös

Oivaa alkanutta viikkoa!


Pari päivää on mennyt pähkäillessä; lähteäkö huomenna laivalle vai ei. Koitin kysellä reissuseuraa, mutta kukaan ei ilmoittautunut. Kyse ei varmaan ole yksistään minun seurasta vaan useimmilla on tietenkin töitä/koulua keskellä viikkoa. Ja muut valittivat, ettei ole rahaa.

Ajattelin jo mennä yksin. Olisihan se voinut olla kokemus mennä ensimmäistä kertaa itsekseen, mutta. Tuskin minä siellä laivalla olisin ihan yksin ollut. Jossain nurkassa sukkaa kutova blondi olisi varmaankin saanut seuraa. Joku vanhempi nainen tai seurue olisi toki ollut mukavaa seuraa toisin kuin joku hyvin itsensä nesteyttänyt mies.

Oli yllättävän hankalaa päättää, että en mene. Olkoon kolmen euron reissu, mutta silti. Ennemmin odotan, että Tuppokin pääsee mukaan ja että itsellänikin on enemmän rahaa. Vaikkapa ensi kuun alussa. Silloin saattaa olla jo lämpimämpääkin. Piste.

Lähden kohta kynsihuoltoon. Se olisi pitänyt tehdä jo viime viikolla - nyt kynnet ovat kasvaneet niin ylipitkiksi, että ne sattuvat osuessaan. Huollon jälkeen poikkean Mamman luona ja käyn hänelle asioilla. Illan vietän sukkaa kutoen (tädille menevistä, aiempia isommista sukista ensimmäinen on valmis ja toinen puikoilla) ja saunoen.

Tästä tämä viikko alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!