lauantai 25. kesäkuuta 2016

Jussi 2016

Juhannusta...


On se 'kiva' kun katsoin just facebook'ista kuinka frendi oli eilen polttanut itsensä auringossa, Pohjanmaalla. Plääh. Täällä on yhtä tasaisen harmaata kuin eilen. Ja Tuppo nukkuu niin kuin eilen koko päivän. Olo on yksinäinen...

Kaikki herkuttelu- ja grillausajatukset vaihtuivat neljään litraan makkarakeittoa sekä tiskaamiseen.

Lähdin yöllä TheBaariin, jotta saisin jutella ääneen jonkun kanssa. Joo sain, mutta ainoat kolme tuttua siellä olivat huikeassa humalassa ja yksi heistä meinasi haastaa tarpeettomasti riitaa.

Olisi tosiaan ne salaattikamat, vermeet täytettyjä paprikoita varten, makkarat ja skumppaa. Ja pihalla kiva grilli polttopuineen ja pöytineen. Vain seura (ja aurinko) puuttuu.

Tylsää.

4 kommenttia:

 1. Niinpä.... ei nää jutut aina mene niinkuin itse suunnittelee tai toivoo. Voi kun Tuppo saisi käännettyä unirytmiään vähän normaalinpaan suuntaan.
  Täällä sää kirkastui iltapäivällä ja edelleen aurinko paistaa ihan siniseltä taivaalta. Huomiseksi on luvassa pelkkää aurinkoa. Mitäs jos pistäisit ne vermeet kassiin ja hyppäisit tänne suuntaan tulevaan Onnibussiin?! Tai jospa saisit pidettyä Tupon hereillä huomisen päivän. Mukavaa pyhien jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Sain kuin sainkin toteutettua grillijussin, jee! (Kirjoitan siitä kohta..) Oli tosi kivaa! :)
   Mutta kunhan tulen Kotkakaan, niin tavataanko?
   Ja kiitos!

   Poista
 2. Jussin jatkot! T Sebastian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sebastian!!! :)
   Toivottaisin samaa, mutta 'jussi' tais mennä jo...

   Poista

Kiitos kommentistasi!