torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuun viimeinen....

Huomenna on heinäkuu...


Muutama tunti ja ollaan TAAS laivalla. Nyt mennään "yli-yön-reissuun" Tallinnaan Tupon kahden nuorimman tyttären kanssa. Heistä vanhemmalla on kyynärkepit mukana. :( Satutti nilkkansa.

Oltiin eilen heillä. 


Syötiin yhdessä ja minä siivosin keittiön.


Käveltiin mennen tullen ja siitä kertyi kilometrejä.

Ulkona sa-taa. Ei ole tarkoitus "bilettää" laivalla, mutta vaatevalinta mietityttää silti. Lähden leggingseillä ja tennareilla. Mukana mekko, lyhyt farkkuhame ja sandaalit. (meikkasin jo..)

No, kiva reissu siitä tulee. Aamulla on 'valmiiksi maksettu' puffet (söisipä Stanstakin!!!) ja kotona ollaan huomenna jo ennen ilta kuutta. Nyt tosiaan sataa, mutta illalla pitäisi paistaa aurinko. Isälle valkoinen kukka mereen... Tulkoon siitä tapa. <3 

Have a nice day U too!


Ps. Otanko OranssiPallon mukaan?

Ps2. Tupon keskimmäinen tytär toi MINULLE tuliaisen kymmenen päivän Unkarin matkalta:

2 kommenttia:

  1. On hienoa, että olet mukana tyttöjen elämässä ja kaikesta päätellen teillä on hyvät välit. Se ei ole mitenkään itsestäänselvyys, mutta sinä pystyt siihen. Toivottavasti teillä on ollut mukava ja nyt vähän erilainen matka Tallinnaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on hyvät välit likkojen kanssa. Oli vähän erilainen reissu liikkumisen suhteen. Aika hidasta touhua. En muista reissua, jolla ei oltais käyty Vanhassa kaupungissa...

      Poista

Kiitos kommentistasi!