sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lapsen oikeuksien päivä

...on samalla Poikani syntymäpäivä, ONNEA!


Ehdotin Pojalle lahjaksi lähiravintolan sunnuntaibrunssia, mutta hiljaiselta vaikuttaa. Ainakin toistaiseksi. Itse ajattelin mennä käymään Mammalla. Eräs nainen soitti juuri, että oli luvannut mammalle kasan jotain lehtiä - lupasin noutaa ne ja toimittaa perille. Vien samalla Rovaniemeltä ostamani tuliaisen. Jos Pojasta ei kuulu, niin menen TheBaariin bingoon...

EDIT. Poika soitti ja kertoi olevansa krapulassa ja flunssassa. Ihanaa kun ilmoitti! Sovittiin tapaavamme illemmalla.

Saatiin äidiltä mukaan poronkäristystä. Hän kun ei itse syö lihaa. "Tilalle" tein siellä ruoan kahtena päivänä, jotta äitikin sai "muiden tekemää syötävää". Tykkäsi. Käristyksestä riitti meille kahdeksi päiväksi - ja äidille jäi maissipaneroituja broilerin fileitä.

M.y.ö.n.n.ä.n., että tässä ovat ensimmäiset koskaan palautetut sukat. Syynä oli väärä koko, MUTTA katsoin koko tilausviestiketjun läpi ja ainoa mainittu mitta oli varren pituus kantapäästä ylöspäin (40 cm). Jalan koosta ei ollut mainintaa. Minun moka, etten edes sukkia tehdessäni tajunnut, ettei kokoa oltu ilmoitettu. Muistin vain sen numeron neljäkymmentä. Sukat palautettiin käytettyinä, likaisina ja nukkaantuneina. Pesin sukat ja ne pääsivät uuteen kotiin.

Bongasin saajattarella rikkinäiset lapaset ja sovittiin, että teen sukkien kaltaiset lapaset kaveriksi. Aloitin eilen, mutta langat loppuivat kesken. Onneksi muistan, että sininen lanka on Novitan Isoveli-lankaa. Käyn huomenna ostamassa lisää.

Ja koska langat loppuivat kesken, niin aloitin kutomaan "julkkikselle" lupaamiani pääkallosukkia. Kerron saajasta sitten kun sukat ovat valmiina saajallaan. On vaan tavallista ohuempaa lankaa, joten kutominen kestänee pidempään. Olenpahan saanut taas aloittamisen vireille.

Nyt minua odotetaan. Puen, haen ne lehdet ja kipitän Mamman luo. Ja sitten sinne bingoon.

Moikka!

2 kommenttia:

 1. Onpa epäkunnioittavaa palauttaa lahja sotkuisena. Sukkien saaja, jos luet tämän, niin korjaapa asennettasi tai opettele itse neulomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, anonyymi!
   Sukkien (eka) saaja ei todellakaan tiedä tästä blogista. Onneksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!