lauantai 15. heinäkuuta 2017

Sukat, kynnet ja loisteputki

Aamukahvilla.


Aurinko paistaa ja tuntuu tulevan lämmin päivä. Kelpaa kiitos! Oi että; ystäväni TK houkutteli eilen minua reissuun (Alanyaan). Siis hän, kenen kanssa oltiin Turkissa viime syksynä. Olisipa niin ihana lähteä, mutta kun ei ole rahaa. Joidenkin kanssa vaan tulee niin hyvin juttuun kaikin puolin ja TK on heistä ihan Ykkönen. Olisi niiiiin ihana lähteä pois viikoksi!!!

Sain kuin sainkin nuo sukat valmiiksi. Lupasin toimittaa ne huomenna bingoon. Vähän jännää, että noiden pituus päästä päähän on neljäkymmentäseitsemän senttiä!? Puolen metrin sukat? Seuraavat on tarkoitus tehdä veljenpojalle, joka täyttää ensi viikolla kahdeksan vuotta. Räppärin alku. <3 

Sain käytyä kynsihuollossa. Tällä kertaa jäi tosi paha maku suuhun. Omistaja ei ollut paikalla eikä koko aikana ollut muita asiakkaita. Silti likka teki kaiken todella hätiköiden ja ainakin yksi perusjuttu jäi välistä kokonaan. Onnistui tekemään haavan peukalon kynnen reunaan. Joka kolmannella kerralla kuviointi (9€) on ilmainen. Sain nuo valkoiset jutut nimettömiin ja likan ehdotuksesta "timantit" muihin kynsiin. Sitten hän pyysi kymppiä noista "timanteista". Tähh? Missä se ilmainen kuviointi? Käyn juttelemassa omistajan kanssa. Olenhan sentään käynyt samassa paikassa viitisen vuotta joka kuukausi. Murr.

"Saako teillä läpivedon?", kysyi ystäväni kuultuaan, että minulla on kaksi kaalia, kaksi purjosipulia, perunaa, riisiä, porkkanaa, lanttua, ynnä muuta. Ei saa, mutta siirappia löytyy, heh heh. Lähikaupassa ei ollut jauhelihaa, joten pitää tänään käydä ostamassa. Teen illalla pari vuoallista kaalipataa ja neljän litran kattilan keittoa. Haiskoon sillä minä tykkään kaalista. Toivottavasti vatsani myös. Tuppo ei niinkään tykkää, mutta syö kun on tarjolla. On muuten onni kun mies syö kaiken mitä eteen laittaa!

Vessan peilikaapin loisteputki tuli tiensä päähän. Vessan ainoa valo. Yritin eilen käydä ostamassa uuden lampun, mutta lähin rautakauppa sulki ovensa kesäaikaan neljältä. Itse olin paikalla puoli viisi. Joudun siis uudelle lampunhakureissulle tänään. Vaikka onhan siinä tunnelmansa asioida kynttilän valossa juu. ;)

Jos nyt pukisi farkkuhameen ja sandaalit, ja lähtisi Saituriin ostamaan sen loisteputken, niin voisi palata jauhelihojen kanssa kaalien pariin...

Mukavaa päivää!

2 kommenttia:

 1. Heh, Metrisukat (vrt. Metripizza). Pitipä mitata omalle isojalalle valmistuneet kuvausta odottavat paksut sukat, 42 cm varresta varpaisiin. Seuraavaksi pitäisi panna hänelle puikoille ohuet sukat (420 m / 100 m langasta) , kun nykyiset jouduin jo kertaalleen parsimaan.
  Oletko koskaan ajatellut laitattaa kynsiä Tallinnassa, kun nyt kuitenkin siellä aika usein käyt? Punainenlanka blogin pitäjä oli siellä laitattanut geelikynnet ja oli tyytyväinen tulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Megi!
   Puolimetrisukat, heh heh. Pitkät olet sinäkin saanut tikutella.
   On se kynsienlaitto Tallinnassa käynyt mielessä, mutta kun useiten ollaan maissa vajaat neljä tuntia, niin en ole päätynyt siihen. Jos joskus menisi Eckerö'llä, niin silloin maissaoloaikaa olisi seitsemän tuntia. Eräs ystävättäreni oli käynyt kynsihommissa enkä oikein vakuuttunut hänen kertomastaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!