sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Tukholmassa, osa 4.

RUOKAA!!!


Tuppo oli tosiaan maksanut meille joulupuffet'in jo reissun hankkiessaan. Aika tyyris se oli ja siksi menimme paikalle heti ravintolan auetessa. Odotellessa kudoin Pojan avovaimokkeelle sukkaa...

Saatiin ihan kiva kahden hengen pöytä ikkunan vierestä. Joskus on käynyt laivalla juuri jouluillallisella niin, että meidän paikkamme oli keskellä pitkää pöytää.

Tuppo osti minulle aperitiiviksi joulusnapsin (oli se oikeasti pieni snapsi - kuva vääistää), jonka mainoksen olin nähnyt.

Ja sitten alkoi syö-mi-nen...

Joo joo: "ihan vaan pikkuisen kaikkea". Niin varmaan.

Vähän silliä, lohta, mätiä, sipulia, smetanaa, sienisalaattia, kurkkua, suolakurkkua, punajuurta, perunaa, kinkkua, toista kinkkua, kolmatta kinkkua...
 

...porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa, paahtopaistia... Söinköhän minä kolme lautasellista? Vai neljä?

Lisäksi kaksi lasillista olutta ja saman verran punaviiniä.

"Vielä vähän ihania laatikoita, kinkkua ja juustoja". RÖYH.

En kyennyt enää jälkiruokiin. Näytti se Tupollakin olevan tiukkaa...

Tulin niin ähkyyn ja kipeäksi, että ainoa vaihtoehto oli mennä vatsan viereen nukkumaan kolmeksi tunniksi. Hyvä me! Uuh.

Hyvin nautittu! (KIITOS Tuppo!!!

Eiköhän tuo ollut vuoden viimeinen risteily...

2 kommenttia:

 1. Laivalla tulee kyllä aina syötyä. Vaikka ottaa kaikkea vaan vähän. Me ollaan oltu joka vuosi alkuvuodesta päivä Tukholmassa risteilyllä, mutta nyt jää väliin. Meidän 2-vuotias saa aina kaikki pöpöt. Viimeksi sai laivalta flunssan ja vatsataudin. Nyt meillä on vielä 2,5 kk ikäinen vauva, joten en todellakaan kaipaa mitään tauteja. Ajattelin että kesällä voitais mennä vaikka Tallinnaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee syötyä KYLLÄ!!! Uuh.
   Ikävää tuo sairastelu. Tuntuu, että pelkkä hytin ilmastointi jo tekee nuhan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!