tiistai 27. helmikuuta 2018

AurinkoAjatuksia

Aurinko paistaa ja on 19 astetta pakkasta.


Kun varpaita palelee ja on muutenkin melkoisen kylmä, ajattelin ajatella lämpöisiä. Ei vaan, en oikeasti malta pitää tätä enää 'sisällä'. Olemme ostaneet reissun Kreikkaan!

(Kuvien pallot ovat OranssiPallon serkkuja Ruotsin laivalta. Olivat karanneet pallomerestä kahvilan puolelle, joten vähän lainasin niitä..)

On tästä jo ehkä kuukauden verran kun istuin tässä läppärin ääressä. Yhtäkkiä Tuppo ponkaisi ylös sohvalta ja tuli viereeni tabletti käsissään. Näytti siitä 'jotain' ja minä kommentoin välittömästi, että "tuo otetaan!".

Mies oli 'ihan vain huvin vuoksi' katsellut Rantapallosta äkkilähtöjä ja törmännyt siellä kahteen käsittömän halpaan kohteeseen. En ollut uskoa hintaa, mutta varasimme sen HETI. Ja maksoimme pari päivää myöhemmin.

Kohde on Kalymnos, saari Kos'in saaren lähellä. Ajankohta on vasta ihan loppusyksystä. Valitsemamme hotelli ja sen huone näytti pian loppuunmyytyä, mutta äsken katsoessani se oli palannut myyntiin. Mutta se hinta..!?!

Kyseessä on viikon reissu, jonka hinta sisältää:
- lennot
- matkatavarat

- kaikki kenttäkuljetukset
- lauttamatkan sekä
- hotellin (huone merinäköalalla)

Kaikki nuo yhteishintaan 220 euroa eli 110 euroa per henkilö! Tällä hetkellä samaa viikkoa myydään hintaan 1390 € ja viikkoa myöhemmin 1570 €.

Uskomatonta, eikö totta? 

Matkatoimisto, jonka kautta reissu tehdään, on Tjäreborg. Luulisi sen olevan luotettava matkanjärjestäjä.

Matka on siis maksettu ja matkaliput ovat jo Tupon sähköpostissa. 

Loppusyksyyn on toki aikaa ja jotainhan voi sattua, mutta silti. On mitä odottaa, ihanaa.

Veljeni on tulossa poikansa kanssa Helsinkiin hotellilomalle tänään tai huomenna. Odottelen, että hän kertoisi kumpana päivänä. Aiotaan tietysti tavata ja käydä syömässä jossain.

Kaunista, mutta kylmää helmikuun loppua!

2 kommenttia:

 1. Oli kyllä uskomaton hinta! Tuollahan ei pääse varmaan edes meiltä Helsinkiin junalla. :o En kyllä tiedä lippujen hintoja, mutta epäilen ainakin. :) Kiva kun on jotain mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Annika!
   Olisi pitänyt varata useampi reissu ja haalia ystäviä lunastamaan omat lippunsa mukaan. Tuli vasta myöhemmin mieleen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!