perjantai 22. helmikuuta 2019

Homma hoitui

Tavaroiden siirtämiseen meni vain vajaa tunti.


Suurin homma oli pakata kaikki. Kyyti tuli ja peruutti porttikongiin. Olimme kantaneet Tupon kanssa jo jotain valmiiksi alatasanteelle. Kannoimme ne sitten auton luo, jossa kuski pakkasi ne kyytiin. Sitten haimme loput sisältä ja kuski tuli alaovelle vastaan. Kaikki mahtui kerralla vaikka itse olin arvellut kahta reissua.

Juuri kun olimme lähdössä tuli paikalle rovaniemeläinen ystävä, joka hyppäsi kyytiin mukaan. Ajoimme pisteeseen b. ja suoraan oven eteen. Ei siinä nokka kauaa tuhissut, kun olimme saaneet kaikki sisään. KIITOS "pojat"! 😘

Kun halasin ja kiittelin kuskia, joka oli hankkinut auton lainaan töistä, niin hän vastasi:"siksihän ystävät on". Herkisti. Olen itse, kuten tiedätte, helposti mukana auttamassa muita, mutta kuinka vaikeaa onkaan ottaa apua vastaan saati pyytää. Ihan mahtavaa kokea, että ystäviä ON. 💓

Nyt sitten odotellaan, että remontti alkaisi ja katot saataisiin kuntoon. Vielä ei ole kuulunut mitään. Meinaan kuitenkin itse alkaa tekemään siellä hommia raivatakseni tavaravuoria. Ei niistä muuten pääse eroon. Aloitan heti ensi viikon alussa. Viikonloppuna "vietän" syntymäpäivääni ja sunnuntaina vedän bingon.

Mutta jotta hommat etenisivät jo nyt, niin laitan facebook'in kierrätysryhmään jotain myyntiin. Ryhmästä hankkimani piknik-repun, jota en ole koskaan käyttänyt. Pari terästarjotinta/-lautasta sekä vähän mohair-lankaa, jotka ovat olleet jo pidempään käyttämättä. Jospa ne jollekin kelpaisi.

Tänään käyn kipittämässä äidin lähettämän paketin postista ja sitten siivoan. Nyt kun on tilaa tehdä niin. 😅

Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Sehän kävi nopeasti!
  Olet itse niin avulias, hienoa että osasit myös ottaa apua vastaan. Auttaminen on kivaa ja palkitsevaa, mutta sitä ei ole niin helppoa itselleen pyytää.
  Miten jotenkin tuntuu, että olen ennenkin kuullut tuon "raivaamaan tavaravuoria"? :D Nyt oikeasti teet sen, etkä vaan meinaa.
  Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä!
   Joo, kävi nopeasti kun sai aloitettua. Ja apu tuli tarpeeseen. Olen siitä kiitollinen!
   Olet kuullut ennenkin. Teen oikeasti, lupaan! Pitäisi vaan hankkia oma läppäri jostain, että saisi paremmin laitettua myynti-ilmoituksia.

   Poista
 2. Ystävät ovat tosiaankin arvokas asia ja tuollaisissa tilanteissa se ystävyys vielä ikäänkuin punnitaan.
  Oikein hyvä, että tavaroiden siirto sujui noin nopeasti. Sinuna en odottelisi katonkorjaajia kovin montaa päivää vaan alkaisin soittelemaan jos asiassa ei ala jotakin tapahtumaan.
  Onnea syntymäpäivälle! Toivottavasti olosi alkaa viikonloppuna jo tuntumaan helpottuneelta, koska tuo iso asia on nyt hoidettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marjatta! :)
   Olet niin oikeassa ystävien suhteen! Kuinka paljon saakaan kuulla tapauksista, että porukkaa on lupautunut auttamaan muutossa ja loppupeleissä paikalla on yksi tai kaksi. Harmillista.
   Otan heti alkuviikosta yhteyttä jos minuun ei oteta. Siis kattohomman suhteen.
   Ja kyllä, tänään on ihan hyvä fiilis sillä sain eilen pyykättyä, siivottua ja kokattua. Ja kudottua.

   Poista
 3. Pakko tunnustaa jotain... Mä en jaksa ikinä myydä tai lahjottaa tms mitään. Viskon surutta jätesäkkeihin ja roskiin. Mä en omasta mielestäni ole hamsteri (eikä kukaan meistä) mutta 2 neliön vaatehuoneesta lähti 4 jätesäkillistä kamaa roskiin rempan yhteydessä. Nyt muutettiin huoneiden järjestystä ja tyhjennettiin huone kerrallaan aivan kokonaan niin 7 jätesäkkiä lähti roinaa roskiin. En kyllä tajua kun en osta oikein mitään enkä ota vastaan mitään tarpeettomia kamoja vaikka ilmasiks sais.

  Pyrin kerran vuodessa käymään kaikki kaapit läpi jotta turhalta sälältä säästytään. Nyt oli vierähtänyt useampi vuosi mutta siltikin järkyttää se turhan kaman määrä mitä vaan kertyy. Nyt on kyllä ihanaa kun on useampi ihan tyhjä hylly siellä sun täällä ja vaatehuoneessakin pysynyt jo puoli vuotta selkeä tolkku. Suosittelen lämpimästi raakaa raakkausta, ei sitä loppuviimein ihminen hirveesti tarvitse. Tsemppiä!
  Terkuin Tiijja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiijja!
   Tavallaan ymmärrän tuon, ettet jaksa myydä sillä onhan se hirveetä rumbaa. Toisaalta taas en ymmärrä roskiin laittamista kun voi kierrättää myymättäkin. Hatunnosto aktiivisuudellesi!

   Poista
 4. Onnea raivaukseen. Kun se kerran tulee aloitettua niin tunne on vapauttava =) Minulla odottaa nurkassa vuori joulutavaralaatikoita. Ne pitäisi käydä läpi ja hävittää rikkinäiset ja epämieluiset koristeet. Vaan miksi se aloittaminen on niin vaikeaa. Raivaamisen aloittaminen on niin haastavaa, mutta kun vauhtiin pääsee niin mukavaahan se oikeastaan on. Onnea sinulle hommaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude!
   Vapauttava tunne on niin totta! Mullakin alkaa olla jo nyt vaikka tavarat on vasta siirretty pisteestä a. pisteeseen b. Nyt kun täältä on iso määrä roinaa pois, oli jopa kiva siivota eilen. Kun mahtui. Paljon pitää vielä tehdä, mutta askel kerrallaan.

   Poista
 5. Juppiaikoina 80-luvulla oli rahaa ja PALJON (turhaa) tavaraa. Näinä pätkätyöaikoina ei ole rahaa kuin satunnaisesti eikä sen takia tavaraakaan kerry liikoja nurkkiin. Olen huomannut, että vähälläkin pärjää ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä olikin ihanan avaraa ja seesteistä!
   Tuon tavoittelu lienee ajankohtaista sitten kun katto/katot on korjattu...

   Poista

Kiitos kommentistasi!