maanantai 29. heinäkuuta 2019

Eilen ja tänään

Mm. eiliseltä sunnuntailta...


Olipahan jännä tunne, kun eilen lähdin ulos: oli kuin olisin ollut etelässä. Se sama paahtava lämpö lämähti vastaan. Bingossa oli aika sopivasti porukkaa vaikka moni 'vakkari' puuttui. Join kolmen tunnin aikana kolme tuopillista soodaa eikä tarvinnut käydä vessassa ollenkaan. Hikoilin nesteet ulos.

Kävin bingon jälkeen kaupassa ja kävelin kotiin. Rakko jalkapohjassa oli kipeä. Piti sitten odottaa, että Tuppo mainitsi rakkolaastarista!? Hyvä minä, sama paketti on kulkenut mukana lukuisilla reissuilla eikä se siltikään tullut itsellä mieleen. Hieman haastavaa oli saada laastari paikoilleen sillä puolet laastarista kulkee varpaiden välistä jalkapöydän päälle. Yön oltuaan aristus on hävinnyt.

Korjaus edelliseen postaukseen sillä olin käsittänyt väärin: meillä onkin varattuna buffetpaikat Helsingistä Tukholmaan lähtöiltana. Pahus. Olisin mieluummin mennyt vasta Tukholmasta lähdettyä. Itse olisin tehnyt niin, että ensimmäisenä aamuna se meriaamiainen ja buffet sitten, kun olemme palanneet kävelykierrokselta. Miehet, tai siis se toinen, ei Tuppo, oli päättänyt noin ja me menemme hänen päätöksen mukaan. Luin juuri buffet-listan ja onhan se huikea.

Kaupasta kotiuduttuani Tuppo vei minut Hesburgeriin hampurilaiselle. Kiva niin sillä en olisi jaksanut alkaa kokkailemaan istuttuani reilut kolme tuntia kuumassa TheBaarissa. Aika nopeaa laski eilen lämpötila tuulen saapuessa. Eräs asiakas sanoi, että noin tunnissa putosi asteet 34:stä 26:een.

Piti vähän miettiä mitä vielä rustailisin. En keksinyt mitään. Perusmaanantai ja aurinko paistaa.

Alkanutta viikkoa taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!