torstai 28. kesäkuuta 2012

Anonyymille, ja muille: juhannus 2012

Myönsin jo, että en itsekään löytänyt tekstiä viime juhannukselta. Luulin, että olisin sellaisen tehnyt, pöh. Nyt teen tältä juhannukselta!

 

Meidän juhannus alkoi sillä, että pakkasimme reppumme. Sitten posotimme ratikalla Pasilaan ja menimme junalla Riihimäelle. Saimme sieltä kyydin Liskolandiaan. Perille pihaan asti. Ja melkein suoraan saunaan!!!


Tuossa perjantainen juhlapöytä. Vanhat lukijat tietävät, että "blondi ei syö kalaa" ja TAAS söi. Niin lohta kuin silliäkin!


Tässä näette: tuo on MINUN lautanen. Kiitos Liskonainen!!!

Lauantaina aloimme heittämään mölkkyä pihalla; Tuppo, McGyver ja minä. Naapurit kannustivat parvekkeiltaan! Tuppo voitti ja sen kunniaksi (?) aloimme grillamaan.

Hyvää tuli, nam nam ja kiitos!


Roosa ON "minun" koira. On ollut ensi tapaamisestamme asti. Taaskin vanha rouva ihan hökeltyi saamastaan huomiosta...Oman osansa huomiosta saivat myös "lainakissa" Hugo...


Sekä talon omat asukit Onerva sekä Tytti.


Vaikka mieheni Tuppo on erittäin allerginen eläimille, varsinkin kissoille, niin eiväthän ne elukat sitä tiedä.


Parhaimmillaan hänellä oli sylissä tuo hoito(lelu)koira Aulis, selän takana kissa ja vieressä Roosa. Onneksi oli kasa antihistamiinia!


Eläimet nauttivat ja niin mekin!En IKINÄ laita tänne kuvia itsestäni, mutta poikkeus vahvistakoon säännön? Katsokaa nyt: kaksi koiraa, kissa ja (vatsa-)Stansta!


Lauantaina illalla menimme naapuriin Junnulaan katsomaan jalkapalloa ja kuten jo kerroin niin saimme seuraa. Katsokaa Suhosta aiemmasta kirjoituksesta! 


Sunnuntaina olimme jo juhlimisesta suht poikki, mutta minä viihdyin McGyverin ja vuoden takaisten tuttujen kanssa Junnulassa ja sillä aikaa Liskis leikkasi Tupon hiukset. Kyyti tuli sovittuun aikaan ja pääsimme sillä Riihimäelle. Väsynyt paluumatka Pasilaan ja kävely sieltä kotiin. Nukuimme melkein kaksikymmentä tuntia melkein putkeen. Perinteitä noudattaen jätimme jälkeemme "vain" puhelimiemme laturin ja toivottavasti hyvää mieltä!?. Liskis palauttakoon sen tullessaan elokuussa, kiitos.

Ja kiitos kolmannesta yhteisestä juhannuksesta; Liskis ja McGyver!!!


6 kommenttia:

 1. JunnUlassa olitte, ette JunnIlassa...

  niinhän se on, perinteistä on pidettävä kiinni, vaikka kaksin käsin.

  onneksi tällä menolla elokuu tulee aika pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! Kävin itse muuttamassa ne oikeiksi. =)
   Perinteitä vaalitaan.
   Me muuten saatetaan tulla ensi viikolla sinne teidän kesäteatteriin. I:n vaimo T. on mukana kolmessa näytöksessä eli me kai tullaan silloin. Ilmoittelen tarkemmin kun tiedän.
   Käyn huomenna varaamassa sulle sen ajan!!!

   Poista
 2. Mä olin satavarma, että olen viime juhannuksesta lukenut, mutta taitaa olla niin, että Liskiksen blogista sen olen käynyt lukemassa!

  Mukavalta näyttää Liskolandian juhannus, leppoisaa oloa niin ihmisillä kuin elikoilla. Meillä majailee kolme siiliä pihalla, koirat on aina ihan sekaiisn, kun jäljet haistaa. En tiedä, menisivätkö leikkimään vai yrittäisivätkö saada siilipaistin.

  Mukavaa kesäteatterireissua, voi kun saisi aikaan itsekin mennä edes johonkin kesätapahtumaa. Lauantait on menneet Velodromilla jenkkifutiksen merkeissä, raahaapas Stansta Tuppo sinne?

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HANNAHOO, kyllä mä kans muistelin kirjoittaneeni viime juhannuksesta, mutta taisin olla väärässä. Ihan sama, enää.
   Liskolandiassa oli ihan mukava juhannus. Ainakin paljon eläimiä, hih. Se siili-Suhonen oli niin suloinen! Kolme siiliä? Oih.
   Katsotaan nyt, mutta eiköhän me mennä sinne teatteriin ensi viikolla.
   Mä en ole koskaan käynyt Velodromilla sisällä. Ohi olen toki mennyt miljoona kertaa. Jenkkifudis ei silleen kiinnosta kun en ymmärrä sitä ollenkaan. Jos jotain loppuotteluita tulee Soneralle, niin sitten saatamme mennä paikalle...

   Poista
 3. Kiitos uudesta osoitteesta. Olen ollut niin kesälomalla että... Jatkan taas matkaa, mutta toivottavasti töitten alkaessa parannan tapani. Ihanaa kesää teille Tupon kanssa!

  Muuten, leikkasiko Liskis Tupon tukan ihan lyhyeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä! =)
   Ja kiitos! Kivaa kesää sullekin!
   Ei Liskis lyhyeksi leikannut, otti "vain" 10-15 senttiä latvoista...

   Poista

Kiitos kommentistasi!