lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kirppistä ja karaokea

Olemme viettäneet koko viikon muutaman kilometrin säteellä kotoa. Ei aina tarvitse mennä kauas.


Olisi monta asiaa, joista en tietäisi mitään ellen piipahtelisi facebook'issa. Kesän ensimmäinen Kallion puistokirppis oli tällä viikolla yksi niistä. Harmittaa, että huomasin sen vasta kun siellä oli jo täysi tohina päällä. Muuten olisin napannut viime kesältä jääneen laukullisen cd-levyjä sun muuta mukaan ja levittäytynyt niiden kanssa johonkin kohtaan. 

Tilaa siellä kyllä olisi ollut sillä luulenpa, että moni muukin oli havahtunut liian myöhään. Taivas oli täynnä eri värisiä pilviä, mutta ihmeellisesti tummat sadepilvet kiersivät alueen. Hyvä niin. Ostin Tupolle yhden nostalgisen cd-levyn eurolla ja itselleni uudet ripsentaivuttimet sekä Trind-kynsien kovettajalakan kolmella eurolla. Nyt on kuukausi aikaa valmistautua sillä seuraava tapahtuma on 26.07. Sinne aion varmasti mennä ja myytävää tavaraa TODELLAKIN on! Täytyy käydä joku päivä kävelyllä siellä puistossa ja yrittää katsastaa Se Paras myyntipaikka valmiiksi. Olisi kivaa jos viime kesäinen kirppiskaveri innostuisi mukaan. Kaksin siellä on mukavampaa!


Oletteko kuulleet pitahaya-hedelmästä? Minä huomasin sellaisen kaupassa tällä viikolla. Sen suurempaa uteliaisuutta se ei herättänyt kuin, että kävin Wikipediassa katsomassa mistä on kyseOlin eilen laulattamassa. Ilta alkoi todella hitaasti kun paikalla olevat asiakkaat istuivat terassilla siihen asti kunnes se meni kymmeneltä kiinni. Sisällä ei ollut kuin muutama asiakas. Kymmenen aikaan pöydät täyttyivät yllättävän nopeasti. Oli nuoria, yksi polttariporukka, yksi työporukka, kanta-asiakkaat ja muita. Hassua sinänsä, että kun karaoke loppuu yhdeltä ja ravintola suljetaan kahdelta, niin tiskille saapui hurjasti porukkaa juuri silloin yhden aikaan...

Olen tänäänkin menossa "asiakkaiden iloksi". Meillä ei juurikaan näy mitenkään meneillään oleva Tuska-festivaali (basso kuuluu sieltä parhaillaan kotiin asti!). Yleisurheilua näkee yhdestä televisiosta. Toivottavasti edessä oleva ilta menee yhtä jouhevasti kuin eilinen!


On kesäkuun viimeinen päivä. Tuntuuko teistä, että ollaan menossa kovaa vauhtia kohti ns. loppukesää? Minä en suostu moiseen ajatukseen. Heinäkuu on parasta kesää ja elokuun iltoja ei voita mikään.


Nautitaan näistä kesäpäivistä!


11 kommenttia:

 1. Tästähän se kesä on vasta alkamassa, meillä on kouluakin vielä viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä koulua??? Kesä on parhaassa kukassa! =)

   Poista
  2. Jep, koulu loppuu nyt tulevana perjantaina ja takaisin mennään syyskuun alussa 4. päivä. Täällä on silloin vielä ihan täysi kesä, Suomessahan alkaa syksy hiipiä jo elokuun puoli välissä kimppuun.

   Poista
 2. Minusta parasta kesää on juuri elokuu, silloin on usein lämpimämpää ja niitä iltoja ei todellakaan voita mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Onneksi on heinäkuu ennen elokuuta!

   Poista
 3. Tsau! Hei kivat sivut ja kiva kun laitoit infoa puistokirppiksestä.Mä ryntään heti tsekkaamaan sen parhainman paikan...HEH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SEBASTIAN, tsau! Kiitos! Nähdään puistossa..? ;o)

   Poista
 4. Heippa! Ei tää oo yhtään kotonen... kaipaan Muurin ilmettä. Tottuukohan tähän?
  Tuli sit kesä :D
  Marle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MARLE, oudolta mustakin tuntuu, mutta jospa tähän tottuu ajan kanssa? Itse olen jo matkalla tottumukseen, heh heh.. =)
   Kesä tuli ja toivottavasti pysyykin jonkun aikaa! Nautitaan siitä, siellä ja täällä! =D

   Poista

Kiitos kommentistasi!