perjantai 28. syyskuuta 2012

ArkiMysteeri

Mikä tämä on?

 

Mikä on tämä arkinen mysteeri? Näitä löytyy pitkin tiskipöytää ja mikroaaltouunin edestä pöydältä. Joskus jopa jalan alta lattialta. Ne erotetaan alkuperäisestä kohteesta ja jätetään lojumaan toimettomana sinne sun tänne. Ei niitä juuri koskaan palauteta alkuperäiseen kohteeseen. 

Jotkut tuijottavat lähes fanaattiseen tyyliin niitä kaupassa. On siinä paketin kyljessä lappu -30% tai ei. Mutta kotona nuo sitten menettävät merkityksensä ja jäävät lojumaan...

Roskiin asti ne eivät pääse täällä kuin allekirjoittaneen toimesta.
Mistä on kyse?

17 kommenttia:

 1. Minäkin olen tätä mysteeriä ihmetellyt välillä. Pussit ovat auki, vaikka olisi kärpäsiäkin liikkeellä, kiinnittimet pyörivät yksin, missä lie. Mutta sama juttu näyttää meillä olevan mehupullojen korkkien kanssa. Epäilen, että isäntä ne pudottaa, eikä vain jaksa nostaa ylös. Sitten kissat kuljettavat niitä ympäri kämppää... Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita päivämääriä kaupassa tuijotetaan, mutta ei enää kotona. Pah.

   Meillä mehupullojen korkit kyllä löytävät paikkansa.

   Ollaan muuten mietitty, että "mehutaksille" olisi käyttöä. Jos saisi suoraan ovelle jonkun 50 litraa kerralla. Me juodaan niin paljon täysmehuja. Kismittää kantaa niitä muutama litra kerrallaan... Olisiko hyvä bisnesidea? Heh heh... =)

   Poista
 2. Mulla tulee noista aina mieleen jossain sketsiohjelmassa esitelty uusiokäyttövinkki: kihlasormus :D Päiväyskin valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee muistaa vinkki JOS toi Tuppo joskus vaikka kosisi...Ei vaan. Heh. \o/

   Poista
 3. Tämä on se elämän sinkein vehje, täysin tarpeeton sen jälkeen, kun leipäpussi on avattu. Inhoan sellaisia leipäpusseja, jotka on suljettu teipillä, mutta kun ne saa saksilla napsaistua auki, ei jää näitä valkoisia sulkimia pyörimään leipäkoriin, pöydälle, lattialle, varpaan alle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mutta ei noi miehet osaa edes pyörittää pussin suuta kiinni. Kun ei se taittelu riitä pitämään leipää pehmeänä, pah. Ja siihen vielä toi kiinnityskapine -ei onnistu! Pakko ottaa pois jalan alta... =)

   Poista
 4. Mua nyppii noissa eniten se, että ne ei edes pidä pussia kiinni! Monesti repsottaa leipomon jäljiltä pussin suu lörpällään ja saa heti ite kiristää....murrrr....
  Marle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pidä niin!
   Kuten just tuossa yllä kirjoitin, niin eihän miehet edes ymmärrä, että se pussin suu PITÄÄ laittaa kiinni JOS pussissa on vielä leipää....

   Poista
 5. Ne on erinomaisia kissan leluja! Elsi ainakin mennä rallaa kaiken tuollaisen perässä, omat lelut ei kiinnosta niin pätkän vertaa.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 6. Vastaukseni on ex-anopin nänninnipistimet. Niin hartaasti hän näitä keräili, että päättelen hänellä olevan joku läheisempikin suhde näihin.

  Ja asiasta toiseen, feisbuukkiin en uskaltanut laittaa suoraa mielipidettä kurssikavereistani, ne taitaa pitää mua muutenkin outona. Ihme ryhmä kapeekatseisia tavisihmisiä. Onhan ne ihan kivoja suurin osa, mutta se asenne!!!! Jotain ryhmähourua! Väitetään, että meillä on hyvä ryhmähenki-paskapuhetta. En taas ole aikoihin tavannut ihmisiä ketkä ovat noin hirvittävän ennakkoluuloisia kokemuspiirinsä ulkopuolisia ihmisiä kohtaan. Varsinainen ryhmä.. Tyypilistä on, ettei yhteisiin hommin ole tekijöitä (siivous jne), daamit istuu kuin lahnat perseillään. Nyhvätään jollain pikkuharjalla ne tasan kaks lehteä joiden kuvitellaan olevan oma sotku. Jatkuu... Teija täs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vastaus! Keräili mihin?

   Koitahan jaksaa niitä kurssikavereita! Olethan jo tottunut vaikka minkälaisiin.. *wink*

   Poista
 7. Peeäs ja se näkätys, ihmiset ketkä sitä ryhmähenkeä ovat juurikin kehumassa keiden missio on pitää itestään isoa meteliä ja näköjään (tänään tajusin) kitistä röökipaikalla muista. Mitenkä tän selventävämmin kertois?

  Sen olen tajunut, että nämä tyypit nätisevät joistain mun jutuista (huom kateus joistain asioista myös),en kuulu joukkoon kun mulla ei oo sitä "Repeä" himassa kelle mä tekisin ruokaa tms että tällaista porukkaa. Vie aikaa sopeutua näiden "kunnollisten" ihmisten tyyliin.

  Kun ollaan niin vitun kunnollisia ja matkusteltukin jopa on :))) Ihan Thaimaassa ja " Damissa" :)
  Vittu mitä tyyppejä.
  Teen omat jutut niinkuin parhaiten osaan, ylipäätään just mun ala. Opettajakin muuten vaikuttaa herkkähipiäiseltä homolta (homo ei oo) mut hänellä on ihan äärettömän hyvä väri-ja muotosilmä. Saa anteeksi! Kiukuttelee ja raivoaa välillä :)
  Että näin terv Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija, kyllä sä jaksat ja pärjäät, mä tiedän. Jaksoithan olla "pajallakin" niin kauan!

   "Teen omat jutut niinkuin parhaiten osaan, ylipäätään just mun ala." Juuri noin! Hyvä Sinä!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!