keskiviikko 12. elokuuta 2015

Melomassa 11.8.

Olipas hieno päivä!


Kävin ensin moikkaamassa Ystävä O:ta. Vaihtamassa pikaisesti kuulumisia ja sain samalla useat bikinit häneltä. (Kiitos!) Sitten tapasin Tupon, jonka kanssa matkasimme metrolla keskustaan. Tapasimme Tupon äidin ja tyttäret. 

Kävimme lounaalla Café Lasipalatsissa, jossa tarjolla oli salaatteja, savuporo-perunakeittoa (hyvää, mutta loppui juuri minun kohdalla eli sain vain kauhallisen), savulohilasagnea sekä kasviskaalikääryleitä ja mustapekkajuustoa. Hyvää oli, mutta annokseni ei ollut kuvattavan näköinen. Sen verran se oli väritöntä. Joimme kahvit päälle.

Sitten paikalle saapui tyttöjen äiti, jonka kanssa Tuppo meni pankkiin hoitamaan vanhimman tyttären asiaa. Kaksi nuorempaa tytärtä lähti äitinsä (ja parin muun) kanssa kahville. Me kävimme vanhimman kanssa XXL:ssä etsimässä Tupolle rantatossuja, mutta tarjous oli jo loppunut. Jatkoimme matkaa ja kävelimme Rajasaareen.

Tuppo osti Groupon'ista jo aikaa sitten minulle melontatunnin, jonne sai ottaa kaverin mukaan. (Tuppohan ei edelleenkään ui) Kuponki oli voimassa viidenteentoista päivään, mutta ei 12.-13. päivä dragontapahtuman vuoksi. Vaihtoehdoiksi olisi jäänyt enää perjantai ja lauantai, joten nyt oli hyvä mennä. Sääkin oli mitä sopivin!

Vaihdoimme vanhimman tyttären kanssa vaatteet (minä hameesta shortseihin) ja jonotimme 'ilmottautumiseen'. Jätimme laukkumme ja kenkämme Tupon hoiviin. Kirjoitimme nimemme ja puhelinnumeromme melonnan alkamisajan kera vihkoon. Valitsimme sopivat kelluntaliivit painomme mukaan ja puimme ne päälle. Saimme kaksi kajakkia (valitsimme omat yhteisen sijaan), jotka kannoimme rantaan laiturille.

Kajakkiin laskeutuminen ei ollut ihan helppoa. Ensin piti istua laiturille, sitten laittaa jalat sisään, ottaa toisella kädellä 'reiän' takaosasta keskeltä kiinni ja sitten liukua sisälle istumaan. Jännitti. Siitä huolimatta pääsin kyytiin tunnustelemaan keikuttaako. Ihmeen vakaalta se kyyti kuitenkin tuntui.

Oli ilo katsoa kuinka Tupon vanhin tytär nautti touhusta! Tykkäsin ja nautin kyllä itsekin. Vesi oli lämmintä ja tuulta ei ollut juuri ollenkaan. Kiersimme ns. koirasaaren (Rajasaarihan se oikeasti on) kahteen kertaan. Vesillä liikkui useita melojia, SUP-lautailijoita (siitä harrastuksesta on tullut näemmä 'pop' ja suosittu) sekä pari dragonvenettä "veto-veto"-huutoineen.

Tuppo nappasi sillalla seistessään nuo kaksi (yht. kolme) kuvaa.

Kajakista ylös nouseminen ei todellakaan ollut helppoa. Likka nousi suht ketterästi toisin kuin minä. Hetken jo säikähdin, että putoan laiturin ja kajakin väliin. Onnistuin kuitenkin pääsemään laiturille, onneksi. Kummasta lienee; säikähdyksestä vai takaisin kannettujen kajakkien painosta johtuen käteni tärisivät hetken melko hurjasti?!

Kiitimme vuolaasti vuokraajatyöntekijää ja palautimme liivit. Kävelime pois jonkin verran yhtä matkaa ja sitten likka lähti pyöräilemään kotiin. Me kävimme pyörähtämässä hetken "Tupon toimistolla" ja kävelimme sitten kotiin. Tulipahan liikuttua - niin kävellen kuin meloenkin.

Nyt jos vielä katsoisi digiboxista tallennetun Amazing Race'n ja koittaisi sitten saada nukuttua. Olisipa joku patja, niin menisin parvekkeelle nukkumaan! Ei ole. Hikoiluttaa. (lue: mummotauti alkanut helteen lisäksi)

Hellettä ja hyvää mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!