sunnuntai 23. elokuuta 2015

Rantakassi?

On minulla TAAS pulmat? Ei oikeasti ole.


Olin taannoin kirppiksellä myymässä, kuten kerroin. Huonolla menestyksellä tosin. Mutta vieressäni istui tuttu mies, joka lahjoitti minulle myymättä jääneen kassin, koska se on "heterolle liian homomainen".

Ajattelin ottaa tuon reissuun mukaan rantakassiksi. Siihen mahtuu kaksi pyyhettä, vesipullot, aurinkorasva sun muut. Sisäpuolella on vetoketjullinen tasku niin ettei ole edes pakko ottaa käsilaukkua erikseen.

Mutta se "ongelma". Jos tuo on 'heterolle homomainen', niin sehän tarkoittaa sitä, ettei Tuppo tuota kassia kanna? Vaihtoehtona on käyttää kassin sijaan reppua, joka olisi helppo tyrkätä Tupon kannettavaksi. No, molemmat tulevat mukaan; tuo Escada-kassi sekä reput, jotka toimittavat koneeseen mukaan otettavan lentolaukun virkaa.

Pitäisi lähteä hakemaan yksi lainamatkalaukku Tupon tyttäriltä. Toisen laukun lupasi TheBoss toimittaa huomenna. Olisi ehkä aiheellista jossain vaiheessa sijoittaa omiin matkalaukkuihin? Saahan niitäkin hankittua käytettynä...

Tein äsken ruoan. Tappelen itseni kanssa menisinkö puistoon sillä on KUUMA vai söisinkö ja menisin TheBaariin pelaamaan bingoa. Jälkimmäinen taitaa voittaa sillä aurinkoa on lähiaikoina muutenkin luvassa. (Ei kannata polttaa nahkaa Suomessa kun sen voi tehdä reissussa, heh) Ja hei, nyt ei tarvitse enää mennä ostamaan ruokaa kaupasta ennen lähtöä!!! :) 

PS. Tuppoa sanotaan hiljaiseksi mieheksi. Olen eri mieltä - varsinkin NYT kun mies selostaa historiikit mukaan lukien yleisurheilun MM-kisoja kilpaa television kanssa! <3

Helteistä sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Hmm.... minusta tuo on naisten kassi. Oli nyt kuitenkin ihan miten vaan niin oikein kivaa ja rentouttavaa matkaa. Matkakuvista on kai turha muistuttaa, vai?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! :)
   Onhan tuo naisten kassi, mutta jos se sattuu painamaan paljon, niin mies voi toki auttaa sen kantamisessa, eikö? Ja tottakai otan hurjasti kuvia!!!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!