lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuodenvaihde 2015-2016

Niin se taas vuosi vaihtui.


Ja minä kun vouhkasin nakeista ja perunasalaatista, mutta arvatkaapas mitä meillä syötiin?

Juu-u, mm. just nakkeja ja perunasalaattia (Tuppo oli ostanut nakit ja possut, minä muut). Mutta myös italiansalaattia, kurkkusalaattia ja juustoa. Tupon lautaselta löytyi myös miehekkäästi BBQ-kermapossua sekä paistettuja perunoita.

Illalla kipitimme erääseen lähibaariin sillä sinne oli kokoontumassa ystäviä. Samalla toimitin perille ne Jokerit-sukat. Ilta oli siellä baarissa sekä viereisellä tallilla oikein kiva! Kultahippuskumppaa (tai kuoharia) nautittiin tasan kello kaksitoista asiaan kuuluvien halausten kera.

Kotiin palattuamme valoimme tinat. Kuvaan ne jossain vaiheessa. Kuvaaminen kun vaatinee oman valaistuksensa, kärsivällisyyttä sekä keskittymistä jos meinaa saada ne näyttämään joltain.

Pukinkontista jäi puuttumaan yhdet villasukat, mutta pukin muori oli laittanut konttiin kortin, jossa luvattiin toimittaa sukat pian perässä. Sain ne juuri äsken valmiiksi. Toivottavasti kelpaavat Tupon vanhimmalle tyttärelle. Tein piiiitkästä aikaa varret erilailla kuin perinteisellä joustinneuleella. Oli kiva tehdä! Vuoden ensimmäinen LankaHomma siis tehty!!! :) 

Tänään kävin ensin saunassa. Sitten jän-ni-tin Tupon kanssa ehkä jännittävintä lätkämatsia ikinä kun Suomi päihitti Kanadan, jee! Samalla söimme kunnon mättöpizzaa ja hyvää oli.

Lankapuolella on vuorossa yhdet miesten (Motörhead-)lapaset ja sitten pingviini-sukat vesirokkoon sairastuneelle veljenpojalle. Pitäisi vain onnistua suunnittelemaan kuvioinnit molempiin. Eikun kynä käteen ja hommiin.

POSITIIVISTA ALKANUTTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

4 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta. Kauniit sukat. Täällä olisi yhdet pingviini sukat http://satusilmukka.blogspot.fi/2012/03/pingviinisukat.html. Minulla olisi tuo kyseinen ohjelehti joten voisin laittaa kuvion sinulle jos on tarkoitukseen sopiva ja on vielä tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi! Samoin Sinulle! :)
   Ja kiitos sukkakehusta! Kävin katsomassa ne pingviinisukat - näin saman jo aiemminkin, mutta suunnittelen enemmän sarjakuvamaisempaa. Jos en löydä, niin palaan asiaan.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!