torstai 31. joulukuuta 2015

Uudenvuodenaattona 2015

Vuoden viimeistä päivää viedään...


Tavallaan tämä päivä vuodesta on hieman haikea, mutta hyvällä tavalla. On aika miettiä mennyttä vuotta ja mainittakoon, että 'ykkösenä' nousee mieleen meidän Sisilian reissu. Sitä on ihana muistella! Kävin katsomassa vuodenaikaisia kuvia ja niiden myötä tajusin, kuinka paljon onkaan tapahtunut asioita ja reissuja: ollaan käyty Sisilian lisäksi kerran Tukholmassa ja monta kertaa Tallinnassa. Porvoostakin on hienoja kuvia ja muistoja. Ollaan reissattu Riihimäellä ja sen lähipiireissä. Ollaan tavattu "sukua", Ystäviä ja mahtavia uusia ihmisiä. Hieno vuosi kerrassaan!!!

Lankoja tuli kulutettua melkoisia määriä. Ja sain nämä Jokerit-sukatkin tehtyä valmiiksi. Seuraavissa sukissa on jo melkein varret valmiina. Laitan kuvia valmiista neulomuksista facebook'iin ja sitä kautta on poikinut kivasti "tilauksia".

Vielä Tapaninpäivänä 'rääppisteltiin' loput jouluruoat spagetin ja jauhelihakastikkeen kera. Tänä jouluna ruokamitoitus osui nappiin eikä roskiin mennyt muuta kuin syömättä jääneet sillit. Suurin osa suklaistakin on edelleen syömättä!?!
Mamman kanssa olen viettänyt aikaa siivoillen ja perusasioissa autellen. Kuva on Tapaninpäivältä kun olin menossa Mamman luo 'ihan vain moikkaamaan'. Istuin siellä neljä tuntia ja samalla tiskasin ja vein roskat. Ei tämä "lapintyttö" opi ymmärtämään, että joulunaikaan, kuten tänä vuonna, voi aurinko poiketa taivaalla kolmena päivänä peräkkäin!?

Eilen käytiin keskustassa tapaamassa Tupon äitiä. Tapansa mukaan hän vei meidät syömään. Perinteiset kaksi paikkaa olivat molemmat remontissa (onneksi Tuppo googlasi ne ennen liikkumista!) ja etsimme uuden ruokapaikan. Löysimme Forum'in Kukontorilta ravintolan "La Grill Steakroom"in. Loistolöytö!

Lounaspuffet (9,70€) oli kattava, maukas ja oikein riittävä! Ainoa mikä minun mielestäni puuttui oli jokin makea elementti. Esimerkiksi mandariini, ananas, vesimeloni tai vastaava, mutta ilmankin pärjäsi kyllä.

Lämpimältä puolelta löytyi lihapullia (Tuppo rakastaa niitä!), yrttitomaattikanaa, perunamuusia, riisiä sekä lämpimiä kasviksia. Maha täyttyi äkkiä! Jälkiruokakahvien aikaan saimme Tupon äidiltä joululahjaksi yhteisen lahjakortin Stockmannille.

Tuppo on flunssassa ja nukkuu. Minä puen vaatteet ja lähden kauppaan ostamaan ruokaa pariksi päiväksi. Saatan ostaa muuten vaan nakkeja, mutta en ymmärrä mistä se "nakkeja & perunasalaattia on PAKKO olla uutena vuotena" tulee? Ei ole pakko jos ei taho, eihän? Meidät on kutsuttu pariinkin paikkaan 'vuotta vaihtamaan', mutta saas nähdä. Sama "ei ole pakko jos ei taho" pätee tuohonkin. 

Jos sitä vaikka kaivaisi vain tinakauhan ja tinat esiin? (Edit. löytyi) Ja lämmittäisi saunan. Ja...


Tämän (lainatun) kuvan myötä...

KIITÄN 
KANSSANNE VIETETYSTÄ 
VUODESTA 2015 ja
TOIVOTAN 
MAHTAVAA, 
AINA EDELLISTÄ PAREMPAA 
ALKAVAA UUTTA VUOTTA
 *2016*

Juhlikaahan maltillisesti, olkaa varovaisia rakettien sekä tinojen kera ja halatkaa rakkaimpianne! <3

Kiitollisin mielin,

Stansta

8 kommenttia:

 1. Mennyttä vuotta muistellessa aina jotenkin yllättää asioiden ja tapahtumien määrä, vaikka tuntuu, että mitään sen kummempaa ole ollut. Ja miten mukavaa on muistella silloin kun muistot ovat kivoja.
  Toivottelen teille kumpaisellekin kaikkea hyvää kohta alkavalle uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että olet tyytyväinen ja kiitollinenkin viimevuoteen! Toivon sinulle ihan yhtä hyvää vuotta 2016!
  Blogi on hyvä päiväkirja! Pystyy mukavasti kukemaan ja katselemaan menneet tapahtumat.
  Kiitokset kivasta blogistasi! MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MK! :)
   Blogi on tosiaan hyvä päiväkirja ellei sitä yhtäkkiä poisteta niin kuin Muuri-blogeille kävi. :( No, saan ehkä osan niistä jutuista vielä talteen. Siinäpä puuhaa jollekin päivälle!
   Hyvää alkanutta vuotta Sinullekin!

   Poista
 3. Vuosi on jo vaihtunut mutta hyvää alkanutta vuotta. Sukista tuli kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi! :)
   Ja samoin Sinulle hyvää alkanutta vuotta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!