maanantai 29. helmikuuta 2016

Karkauspäivä 2016

Minnehän 'karkaisi'..?


Ei vaan, tänään on päivä, jolloin käyn ostamassa kasan postimerkkejä ja liimailen ne neljään kirjeeseen. Postitan äidille sen pesukintaan "kiitos viimeisestä"-kortin kera, pikkusiskolleni koivu-sukkapuikot sekä syntymäpäiväkortin (täyttää huomenna 33v), biologisen äidin siskolle vihdoinkin ne kissasukat (prässättyinä) sekä eräällä ystävättärelle pussillisen tölkkiklipsuja kevätkortin kera. Minä en ole klipsutekniikkaan perehtynyt, mutta ystävätär tekee niistä laukkuja sun muuta.

Joskus joutuu lykkäämään jonkun käsityön hetkeksi syrjään. Niin kävi pingviinisukan parille. Sen kuvion tekeminen tökkii. Tein välityönä ystävättärelle tölkkilapasen ja sille tavallisen lapasen pariksi. Laitan kuvia myöhemmin sillä samaan pakettiin on tarkoitus tehdä mukaan toiset lapaset sekä koiralle "villatakki". Sellaista en ole ennen tehnytkään, mutta tulostin ohjeen sitä varten. (Saajatar saattaa arvata, mutta..)

Tuppo purki viime yönä tuntemuksiaan asunnossa olevasta tavaramäärästä. Ymmärrän kyllä! Näen itsekin toisinaan unta niistä ja siivoamisesta. Siinäpä urakka kevääksi! Osa roskiin, osa kierrätykseen ja osa omaan kellariini. Langoistani EN luovu!!!

Jos vaikka saisin tehtyä parvekkeesta parvekkeen kesäksi varastointipaikan sijaan. Osa tavaroista muuttaa varmaankin taas saunaan, mutta ei vielä.

(Kuvat: OranssiPallo Rovaniemellä)

Huomenna alkaa jo maaliskuu. Edessä on virastoreissu liitteineen. Pakollinen siis. Muuta suunniteltua ohjelmaa ei taida olla. Kuun puolenvälin jälkeen on Tupon nuorimman tyttären syntymäpäivä, mutta en tiedä, onko Tupolla mitään suunnitelmia sen suhteen. Lahja on sentään valmiina.

Kahvit on juotu, Tuppo nukkuu (taas!) ja minä taidan kiskoa vaatteet päälle. Jos menisi ajoissa postittamaan ne kirjeet.

Aurinkoista karkauspäivää!

4 kommenttia:

 1. Ahhh oranssin pallon seikkailut jatkuvat :) Meinasinkin tuossa aikaisemmin kysyä oliko pallo matkassa Roissa.
  Itselläni on melko puhdas omatunto lankojen suhteen. Kyllähän minultakin niitä löytyy, mutta huomattavasti vähemmän vievät tilaa kun puolison "harrastusvälineet" joita on useampi 50 litran laatikollinen vaatehuonetta täyttämässä.
  Mukavaa marraskuun alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OranssiPallo on mukana kunnes (en toivo) joskus saattaa kadota.. :) Ei vaan, en anna sen kadota! Muistin, että reilun vuoden takaisella Rovaniemen reissulla pallo oli mukana, mutta unohtui kuvata. Päätin, että ei enää.
   Mulla on PALJON lankoja!!! Mietin jo jotain "tuhlausjuttua" eli esim. isoa vilttiä, mutta katsellaan. Haaveilen läpinäkyvistä isoista kannellisista säilytyslaatikoista, joihin ne olisi kiva pakata niin, että ne olisi helposti löydettävissä/käytettävissä. Pitäisi tarttua tarjoukseen sellaisen huomatessaan...
   Kiitos, ja mukavaa maaliskuun alkua sinullekin, Megi!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!