tiistai 1. maaliskuuta 2016

Skriiks

Ainakin nyt ULKONA paistaa aurinko.


Samaa ei voi sanoa täällä sisällä - meillä on äänekäs yökyläilijä. Rasite, joka ei ole aikoihin onneksi ollut. Mutta mikä minä olen sanomaan... Tyyppi heräsi ennen aamuyhdeksää pummaamaan juotavaa ja tupakkaa.

Miehen toimesta tavarat kaatuilee ja putoilee. Tupakat ja Tallinnasta ostetut juomat hupenee. Ja minä piilottelen omiani.

Tuppo "taantuu" samalle tasolle ja miehet nauravat samoille tyhmille jutuille. Etsivät telkkarista tissejä... (Anteeksi avautuminen!)

TheBaarin vieressä ollut leipomo-kahvila lopetti vuokrasopimusriitojen vuoksi. Tutuksi tullut eestiläinen kahvilanpitäjä pyysi avuksi kylmäkaapin poiskuljetuksessa ja minähän menin auttamaan. Palkaksi sain kaksi muovikassillista leipiä, pullia, piirakoita sun muuta suoraan pakastimesta.

Ajattelin kohta "karata" paikalta ja mennä hetkeksi Mamman luo kutomaan sukkaa. Samalla vien ainakin pullapitkon "pullahiirelle".

Sain käytyä eilen varaamassa ajan kampaajalle. Hän on lähellä toimiva tuttu yksityisyrittäjäYstävätär, jonka kanssa minulla on hyvä diili. En tarvinnut korttia muistaakseni ajan: kolmas kolmatta kello kolme. ;) 

Ehkä minun olisi hyvä liueta paikalta (ennen kun ärsyttää enempää) nyt kun ukot tuijottaa jotain leffaa, olutta on jäljellä ja minulla kaikki omat viinini tallessa/piilossa. Pitää liikkua joka tapauksessa.

Aurinkoista alkanutta maaliskuuta!


Ps. Sain tekstiviestin siltä biologisen äidin siskolta, että lähettämäni sukat olivat liian pienet... pahus!!!

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti tuollainen kyläilijä on jo häipynyt omaan kotiinsa.
  Uskallakohan kysyä.... saitko Tupolta eilen myöntävän vastauksen vai kassillisen lankoja? Vai onko asia vielä ns. vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häipyi vasta kun palasin Mammalta...
   En saanut mitään vastausta, pöh. Äsken luin kommenttisi ja kysyin taas. Sanoin, et haluisin kyllä kihloihin, mutta en välttämättä naimisiin. Tuppo oli, et "täh??". Oli pakko sanoa (?!!), et voisin kyl naimisiinkin.. Ööh, joudun siis edelleen odottelemaan. Neljä vuotta seuraavaan karkauspäivään???

   Poista
  2. Suomalaisilla miehillä on verbaalista lahjakkuutta!! :) Jospa sun ei tarvitsisi odottaa tuon asian kanssa enää ihan noin kauan......

   Poista
  3. No niin on! :) Katsellaan...

   Poista
 2. Voi noita miehiä... =( Mua aikoinaan kosittiin riidan jälkeen. Häipyi paikalta ja kuvittelin jo että ei tuu takaisin, mutta tuli ja kosi. Sanoi että oli yrittänyt löytää jostain ruusun, mutta lähimmässä kaupassa oli vaan tulppaaneja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mutta sulla loppu hyvin - kaikki hyvin! :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!