keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

"Tässä pitäisi olla otsikko", en keksi.

Viikko kymmenen menossa tätä vuotta.


Mites teillä juhlistettiin eilen Naistenpäivää? Meillä minä vein Tupolle kahvin ja leivät sänkyyn, heh heh. Siinä ne juhlat sitten olikin.

Lähellä sijaitseva Työläisäiti-patsas oli saanut punaisen ruusun. Hieno ele!

Olen yrittänyt kutoa vaihtelevalla menestyksellä. Sain ne veljenpojan pingviini-sukat valmiiksi, mutta niistä tuli ehkä rumimmat ikinä. Langankierrot 'kinnaa'. Postitan ne vasta kun olen (prässännyt nuo ja) tehnyt toiset (paremmat) mukaan.

Ystävättären tölkkilapanen pareineen on valmis. Hänen miehelleen tulevista on tavallinen lapanen valmis ja tölkkiversio loppusuoralla. Samaan pakettiin aion tehdä vielä villatakin pikkukoiralle ja sellaista en ole ennen tehnyt.

Tekemistä riittää lankojen parissa PALJON. Pitäisi taas oikein listata jonossa olevat. Pääasiassa ne on sukkia ja lisäksi yhdet säärystimet. Taidan puikotella sen villatakin jälkeen isän yövillasukat, ettei hänen tarvitse kauempaa odotella. Lanka tosin on niin ohutta, että tekeminen tulee kestämään aikansa.

Saimme juuri postissa ystävättäreltä alennuskupongin päiväristeilylle Tallinnaan. Kuponki on voimassa enää 15.3. saakka, joten kiirettä pukkaa jos aikoo mennä. Taas Tallinnaan, heh. Rahat on vähissä, mutta voi olla, että menemme silti.

Olen lipittänyt kolme mukillista kahvia. On aika mennä laittamaan pyykit kuivumaan ja sitten teen sen tölkkilapasen valmiiksi... (Ei liene tarpeellista kertoa, että Tuppo nukkuu TAAS?)

Auvoista Auvon päivää!

3 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pingviinikuvio tuli. Kun sukka tuosta vielä prässäyksellä tai liottamisella silenee niin tulee oikein kivat sukat.
  "Startiitti" on täälläkin tekisi mieli ja täytyisi tehdä vaikka mitä, kun on vain yksi käsipari niin ei vain ehdi.
  Ei sitä täälläkään noteerattu naistenpäivää. Ei kahvia sänkyyn kukista puhumattakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Megi! :)
   Prässäilen illalla ja pidän peukkuja, että tuo varren kuviointi tasaantuisi. Seuraavat sukat on jo puikoilla...

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!