keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Aurinkoisia puisto- ja puuhapäiviä

Ihanan aurinkoisia päiviä!


Elämme jänniä aikoja - reissu lähestyy ja on kaikenlaista pikkupuuhaa ennen sitä. Parveke on paria viimeistä asiaa vaille tyhjennetty. Eilen saimme vietyä vuoden aikana kertyneet viinipullot pois. Kaksi kassillista ja niistä sai vain 2,50 euroa!? Toista se on tölkkien kanssa, onneksi. Ja onneksi ostamme viinimme yleensä pahvitölkeissä.

Jatkoimme matkaa Vaasanaukiolle (Piritorille), jossa oli ensimmäistä kertaa Siististi siviiliin-messut. Toki näin siellä muutamia (vankilasta) tuttuja henkilöitä, mutta eniten tykkäsin siitä kun näin ns.leikkiottopojan rummuissa bändin kanssa.

 Jatkoimme matka yhteen puistoon, sitten toiseen ja vielä kolmanteen.

Lopuksi menimme vielä Linnanmäen kallioille. Sieltä soitin pitkän puhelun äidilleni. (Sain sen hartiahuivin valmiiksi ja postitin synttärikortin kera ne eilen) Puutarhan hoito tuntuu olevan maineensa arvoista terapiaa: äiti oli puunannut kolme tuntia orvokkipenkkiä ja oli kokenut sen oikein auttavaksi hommaksi. Oli "kuullut" kuinka isä opasti olan takana...

Tänään on ensin yksi "reissu" lähipaikkaan ja sitten menen Mamman luo imuroimaan ja pesemään lattiat. Se homma jäi viime kerralla kun aikaa kului niin paljon muissa hommissa. Silloin kaivoin hänelle kesävaatteet esiin ja ne piti käydä yksitellen läpi. Samalla pakkasin talvivaatteet pois.

Huomenna menemme Tupon kanssa keskustaan. Tarkoitus on käydä syömässä Tupon äidin ja tyttärien kanssa. Samalla käyn ostamassa uimatossut reissuun ja noudan modeemin (tietystä) liikkeestä. Taloyhtiö on liittynyt koko talon kattavaan verkkoon ja modeemin saa noutaa ilmaiseksi tämän kuun loppuun asti.

Selkeä siilin kuva seinässä?

Huomenna on käynti Pelastusarmeijassa ja siellä käytyäni tapaan puistossa ystävättäreni lapsensa kanssa. He kun muuttavat ensi viikolla Tampereelle.

Reissuvaatteiden yläosat on pesty. Siis topit ja mekot. Pitää vielä kaivaa esiin farkkuhameet sekä -shortsit ja yksi trikoohame. Toivottavasti ne mahtuvat vielä päälle!? Lainamatkalaukkua odotan... Joskus ostan kyllä ihan ikioman! Tai no, onhan minulla yksi, mutta se on reissuilla aina Tupon käytössä.

Nauttikaahan auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!