perjantai 20. toukokuuta 2016

PuuhaPerjantai

Tänään on touhua tiedossa.


Kunhan olen kirjoittanut tämän, niin puen vaatteet päälle ja menen parvekkeelle penkomaan yhden repun sisällön. Jotain jollain kirppiksellä olleita juttuja se kai sisältää. Sitten pitää pakata talvikenkiä ja -takkeja yhteen matkalaukkuun, joka lähtee muiden tavaroiden mukana minun kellarikoppiin. Onneksi on kyyti (Epsoo) tulossa illalla!

EDIT. siirtyikin huomiselle. Ei haittaa.


(Tähän mennessä: viisi pussillista roskiin, neljä UFF:n laatikkoon, kassi plus puolikas jätesäkki Tupon tyttärille, kassillinen ystävälle. Kyllä tuo parveke vielä tyhjenee kokonaan!!!)

Eilen vein ensin kassillisen vaatteita ystävättärelleni. Siinä alaovella jutustellessa jouduimme näkemään kuinka taksi ajoi polkupyörätytön kylkeen. En suostunut jatkamaan matkaa ennen kun näin, että taksikuski hoiti osuutensa kunnolla. Sen verran herkällä mielellä olen näemmä koko ajan, että tuli myötätuntoitku...

Skumppakorkin metallisydän

Sitten jatkoin matkaa toisille tälleille tapaamaan ns.kesäkissaa eli Poikani kautta tutuksi tullutta nuorta naista. Vein hänelle tekemäni musta-harmaat säärystimet ja samalla juttelimme tunnin verran Asiaa. Oli ihana tapaaminen!

Tapaamisen jälkeen kävin lähellä olevassa baarissa juomassa yhden tuopin ja katsomassa viimeiset viisitoista minuuttia Suomen lätkämatsista. Hyvä Suomi! 5-1 Tanskaa vastaan!

"Happiness happens"

Odotan puhelua puolen päivän aikaan. Ihana ystävätär tuli avuksi asiassa. Ostin meille ensimmäisen taulu-TV:n (50€) eräältä ystävältä, mutta hän ei saa itseään paikalle (naapuritaloon) TV:n noutamista varten. Nyt tämä toinen ystävä käy hakemassa avaimet siltä toiselta, jotta pääsemme Tupon kanssa noutamaan sen telkkarin. Huoh! Meinaan saadaan tuo vanha putkitoosa vietyä illalla samalla autokyydillä pois.

"Count your age by friends, not years"

(Korkit puistossa bongattuja)

Ja tässä välissä, telkkarin haun ja illalla (heh, siis huomenna) olevan autokyydin välissä, on vielä yksi meno kun tapaan erään naisen, joka tuo minulle kahdella eurolla käyttämättömän sarong'in (saronki siis) lomareissua varten. Viikonlopun aikana kun parveke alkaa olla tyhjä, niin saattaa olla aika pestä se.

Ihan vahingossa löydettiin (S-market) tämän kesän suosikkimakkara! Ihan tajuttoman hyvää! Suosittelen!

Lupasin huomenna mennä Mamman asioille nostamaan automaatista rahaa. Samalla otan Mamman kesävaatteet alas vaatehuoneen ylähyllyltä ja korjaan talvivaatteet pois. Ja samalla imuroin ja pesen lattiat siellä. Heh: mukavampi minunkin lähteä reissuun kun tiedän, ettei Mamma huku pölyyn... ;) 

Viikonlopun aikana pitää virkata tuo vaalean persikan värinen hartiahuivi valmiiksi, koska aion lähettää sen ensi viikolla äidille syntymäpäivälahjaksi.

Touhukasta alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!