sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Wanhat 2017

Ei uskoisi, että on helmikuu.


Ulkona on (vesi-)sateista ja asteetkin plussan puolella. Eikös tähän aikaan pitäisi olla lunta ja pakkasta? Hiihtolomaviikkokin edessä. Kaipa ihmiset matkaavat nykyään hiihtolomalle Lappiin tai Kanarialle...

Me käytiin torstaina Wanhojen tansseissa. Kerrankin oltiin ajoissa sillä likka oli viestittänyt alkamisajaksi 18. Oltiin paikalla jo puolelta ja tanssit alkoivat puoli seitsemän jälkeen. Saatiinpa mieluisat istumapaikat, mutta samalla tajusin, että olisi pitänyt ottaa silmälasit mukaan. Näin kuitenkin mielestäni tarpeeksi.

Tupon keskimmäinen tytär on tuo kuvan mini-ihminen kullan värisessä (Espanjasta tuodussa) mekossa. Jennifer Lopez, heh heh.

En tohdi laittaa tarkempia/tunnistettavampia kuvia. Hienosti tyttö tanssi - onhan se hänen harrastuksensa muutenkin. Kivaa näytti olevan. Paikalla oli myös kaksi muuta tytärtä sekä heidän äitinsä.

Hinta!?!

Tupon äiti oli laittanut viestiä, että "onkos se ensi torstaina Stanstan päivä?". Ehdotti, että menisimme perjantaina syömään ja kerrankin myös Tupon isä tulee mukaan. Kivaa! Arvostan!

Eräs entinen työkaverini on kolmatta vuotta isänsä omaishoitajana. On ymmärrettävää, että välillä menee hermot. Nyt isä oli ilmoittanut haluavansa kuoritun appelsiinin klo. 18.-19.00. Ystävä kommentoi facebook'issa tekevänsä pian sille appelsiinille "jotain" vaikka vei sen kyllä. Samana päivänä törmäsin kadulle paiskattuun hedelmään. Oli pakko ottaa kuva ja laittaa tuo sille frendillekin. Kysyi, että "sinne astiko se lensi?".

Tänään on ohjelmassa ensin bingo, sitten pyykkäystä ja uunilohen valmistus. Sitten on enää huominen pakkaamisineen ja tiistaina aikaisin aamulla lähdetään. Jee. :) 
OranssiPallo lähtee mukaan ja lupaan muutenkin kuvailla PALJON. Sinne tosin on luvattu aika sateista.

Kivaa päivää!

5 kommenttia:

 1. Ovat nuo vanhojen tanssijat melkoisia prinsessoja nykyään ja komeita ovat pojatkin.
  Oikein mukavaa ja mielenkiintoista Köpiksen matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta ja KIITOS!!! Kohta mennään....

   Poista
  2. Terkkuja täältä Tanskasta!
   Sain hurjan flunssan, mutta muuten kaikki hyvin.

   Poista
 2. Kiitti terveisistä! Toivottavasti flunssa on häipynyt ja olet terveenä juhlien keskipisteenä. Oikein paljon onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta!
   Ihan hurjasti kuvia reissusta ja synttäritkin menivät loistavasti. En ihan vielä jaksa istua koneella, mutta pian...

   Poista

Kiitos kommentistasi!